У потрібній футболці: Судаков після матчу з Анвтерпеном відповів на критику журналіста

Хавбек Шахтаря не забув слова, які явно його зачепили.
2023 г., 28 листопада, 22:57
Георгій Судаков / Getty Images
Георгій Судаков / Getty Images

У понеділок, 27 листопада, відомий український журналіст Ігор Циганик у своїй передачі "Циганик LIVE" розкритикував гру півзахисника Шахтаря Георгія Судакова.

Це сталося після того, як "гірники" зіграли внічию з Поліссям (0:0) у рамках Української Прем'єр-ліги.

"Судаков, як тільки він переходить центр поля і його досить жорстко зустрічають, він губиться. Я б порадив зняти з Судакова майку Ювентуса, тому що мені здається, що він уже кілька тижнів, а то й більше, грає саме в ній", - сказав Циганик. .

"Нема того Судакова, який був торік. Немає. Можливо, немає Мудрика, немає кому віддавати, немає з ким взаємодіяти в Шахтарі. Але це зовсім не того рівня футболіст, який може претендувати на те, щоб бути лідером команди топ-рівня європейського клубу. І мене в цьому переконала гра у збірній. Зніміть із нього футболку Ювентуса. Інакше втратимо”.

І ці слова явно дійшли до самого Георгія, адже після переможного матчу з Антверпеном (1:0) у Лізі чемпіонів він виклав в Stories Instagram дві фотографії.

Першою фотографією виявився скріншот ефіру Циганика, який критикує Судакава. А на другий - сам футболіст, який сидить у футболці Шахтаря після гри і тримає в руці клубну емблему. Цю фотографію він лаконічно підписав: "Як бачите, я в футболці Шахтаря"".

Джерело: скриншот

Джерело: скриншот

Нагадаємо, що завдяки перемозі над бельгійським Антверпеном донецький Шахтар гарантував собі, як мінімум, потрапляння до плей-оф Ліги Європи.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK