Баварія - Лаціо: результат матчу

Баварія нарешті згадала, як грати у футбол.
5 березня, 23:55
Гаррі Кейн / Getty Images
Гаррі Кейн / Getty Images

У вівторок, 5 березня, відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Баварією і Лаціо. Після першого поєдинку римляни ведуть в один м'яч.

Господарі дуже хотіли відігратися одразу ж, тому обложили штрафний майданчик Лаціо, однак до справжніх небезпечних моментів не доходило. Римляни іноді огризалися, але здебільшого сиділи в обороні.

На 37-й хвилині Іммобіле мав забивати, але зовсім трохи не влучив у ворота. На це Баварія нарешті відреагувала, після рикошету м'яч потрапив до Кейна, якому лише залишалося ткнути його у ворота.

А під завісу ще один гол забив Томас Мюллер, просто підставивши голову під удар Де Лігта. На другий тайм, Лаціо, можна сказати, вже не вийшов. Баварія абсолютно домінувала на полі і конвертувала це в ще один гол. 3:0, Тухель може видихнути спокійно, адже Баварія проходить далі за сумою двох матчів.

Статистика матчу Баварія - Лаціо 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Баварія - Лаціо 3:0
Голи: Кейн, 38, 66, Мюллер, 45+2

Очікувані голи (xG): 3.48 - 0.33
Володіння м'ячем: 62% - 38%
Удари: 22 - 4
Удари в площину: 7 - 0 
Фоли: 14 - 9

Баварія: Нойєр - Даєр, де Лігт, Геррейру (Девіс, 78), Кімміх - Горетцка, Павлович, Мюллер (Тель, 78), Сане (Лаймер, 89), Мусіала (Гнабрі, 90+1) - Кейн.

Лаціо: Проведель - Марушич, Романьолі, Хіла, Пеллегріні - Луїс Альберто (Камада, 80), Весіно (Катальді, 61), Гендузі - Феліпе Андерсон (Педро, 75), Дзакканьї (Ісаксен, 61), Іммобіле (Кастельянос, 61).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Лаціо Баварія Мюнхен

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK