Елітний антитерористичний підрозділ охоронятиме стадіон під час матчу ПСЖ - Барселона

Франція відреагувала на погрози всім відомої терористичної організації.
10 квітня, 19:16
BRI / Getty Images
BRI / Getty Images

Нещодавно терористична організація Ісламська держава (ІДІЛ) опублікувала заяву, в якій анонсувала теракти на матчах 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Незважаючи на те, що перші матчі цієї стадії турніру пройшли без інцидентів, Франція вирішила перестрахуватися.

Як повідомляє Daily Mail, під час матчу між ПСЖ та Барселоною в Парижі на стадіоні Парк де Пренс буде задіяний елітний антитерористичний підрозділ BRI (Бригада розслідувань та втручання).

Джерело: Getty Images

BRI був створений в 1960-х роках і спеціалізується на розгляді серйозних кримінальних справ, таких як збройні грабежі та викрадення людей. Він також раніше брав участь у вирішенні криз із заручниками.

В даний час існують два національні BRI, паризький підрозділ та кілька регіональних сил, які працюють незалежно один від одного.

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

Читайте також: ПСЖ – Барселона: орієнтовні склади та хто пропустить матч?

Рішення посилити безпеку було ухвалено під час напруженої зустрічі, під час якої влада обговорювала загрозу, що походить від ІДІЛ, і вносила відповідні корективи до свого плану безпеки.

На зустрічі були присутні міністр внутрішніх справ Жеральд Дарманен, представники служб внутрішньої розвідки, начальники паризької поліції та генеральний директор Національної поліції.

Джерело в поліції підтвердило, що навколо стадіону діятиме збільшена кількість патрулів та додаткові ресурси, такі як дрони.

ПСЖ також вирішив збільшити кількість стюардів: клуб планує використовувати близько 1500 осіб, а не 1000–1200, які зазвичай присутні на поєдинках Ліги чемпіонів.

При цьому паризький клуб попросив уболівальників заздалегідь прибути на стадіон, щоб забезпечити можливість перевірки безпеки до того, як вони зможуть зайняти свої місця на трибунах.

Матч між ПСЖ та Барселоною відбудеться у середу, 10 квітня. Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитись із прогнозом на цей майбутній поєдинок 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона ПСЖ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK