Баварія - Арсенал: результат матчу 17.04.24

Вдома мюнхенці діяли куди впевненіше.
17 квітня, 23:55
Баварія - Арсенал / Getty Images
Баварія - Арсенал / Getty Images

У середу, 17 квітня, відбувся матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Баварією та Арсеналом. Перша зустріч, нагадаємо, завершилася з рахунком 2:2.

Господарі могли відразу забивати швидкий гол, але м'яч після удару Сане лише на сантиметри розминувся з нижнім кутом воріт Раї. Після цього команди обмінялися парою атак, і знову Баварія була гострішою, Райя дивом відбив непростий удар Мусіали.

Потім уже в гру довелося вступити Ноєру і відбивати удари Едегора і Мартінеллі, але перший тайм так і закінчився без голів.

І одразу ж у другому таймі Баварія знову змарнувала момент забити швидкий гол, Горетцка і Геррейру розстріляли каркас воріт. І лише на 63-й хвилині рахунок нарешті було відкрито. Кімміх класно відкрився під навіс Сане і замкнув головою в ближню дев'ятку.

Здавалося б, після пропущеного гола "каноніри" повинні були кинутися в атаку, навіть Артета випустив Жезуса замість Жоржиньо, але Баварія успішно відбивала атаки гостей, а сама постійно знаходила дірки в їхній обороні.

Статистика матчу Баварія - Арсенал 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Баварія - Арсенал 1:0 (перший матч - 2:2)
Гол: Кімміх, 63

Очікувані голи (xG): 1.51 - 0.60
Володіння м'ячем: 51% - 49%
Удари: 14 - 8
Удари в площину: 4 - 3
Кутові: 8 - 3
Фоли: 10 - 13
Атаки: 79 - 95

Баварія: Нойєр - Даєр, де Лігт, Мазрауї (Кім Мін Чже, 76), Кімміх - Геррейру, Горетцка, Лаймер, Сане (Упамекано, 89), Мусіала - Кейн.

Арсенал: Райя - Вайт, Габріел, Саліба, Томіясу (Нкетіа, 86) - Жоржиньо (Жезус, 68), Едегор, Райс - Хавертц, Мартінеллі (Троссард, 68), Сака.

Попередження: Лаймер, 55, Кімміх, 90+2 - Вайт, 84, Жезус, 90+3

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK