"Багато страждали, але показали гарну гру": Терзіч оцінив повторну перемогу над ПСЖ

Тренер Боруссії Дортмунд поділився враженнями від виходу у фінал Ліги чемпіонів.
8 травня, 08:59
Едін Терзіч / Getty Images
Едін Терзіч / Getty Images

Головний тренер Боруссії Дортмунд Едін Терзіч прокоментував перемогу над ПСЖ у матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів.

Німецька команда в обох поєдинках здолала парижан із аналогічним мінімальним рахунком 1:0 і тепер зіграє у фіналі з переможцем пари Реал - Баварія.

Читайте також: Боруссія Д повторно обіграла ПСЖ і стала першим фіналістом Ліги чемпіонів

"Якщо я маю знайти і підібрати одне слово, то це гордість. Це момент гордості для нас. Я дуже пишаюся своїм персоналом, своєю командою, клубом. Мрія ще не закінчилася.

Ми багато страждали, але ми показали дуже гарну гру на виїзді проти команди, яка так потужно грає попереду, вона швидка та мобільна. Ми зберегли в обох матчах свої ворота у недоторканності, ми виграли обидві гри у півфіналі. Це неймовірно і визначний результат.

Це був видатний командний виступ. Без цього у вас немає шансів не пропустити - це неможливо. У другому таймі йшлося про збереження воріт у недоторканності. Потрібно було зробити все, щоб заблокувати навіси та удари.

Я знаю, що ми не будемо фаворитами у фіналі. Із якою б командою ми не зіткнулися, буде дуже складно. Але це лише один матч, а в одній грі все можливо. Ми це вже довели", - наводить слова Терзіча офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, на ISPORT доступне відео найкращих моментів матчу ПСЖ - Боруссія Дортмунд (0:1).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK