"Абсолютна катастрофа": коментарі представників Баварії про скасований гол Де Лігта у грі з Реалом

У всіх у німецькому клубі єдина думка: арбітри припустилися грубої помилки, яка безпосередньо вплинула на результат протистояння.
9 травня, 10:56
Баварія Мюнхен / Getty Images
Баварія Мюнхен / Getty Images

Минулий півфінальний матч Ліги чемпіонів між Реалом і Баварією (2:1) ще довго обговорюватимуть.

Все через гол захисника "ротен" Маттейса Де Лігта на 13-й доданій хвилині другого тайму, який не був зафіксований через офсайд, якого, ймовірно, не було.

Після матчу деякі представники мюнхенського клубу заявили про грубу помилку як головного арбітра Шимона Марчиняка, так і бокового судді, які нібито визнали свої помилки.

Томас Тухель, головний тренер Баварії:

"Катастрофа. Абсолютна катастрофа. Після другого голу Реала вони дозволили грі продовжитися. Чітке правило полягає в тому, що момент повинен продовжуватися. Першу помилку допустив боковий суддя, другу - головний арбітр. Це було явне порушення правил".

"Ми забили один гол, і це катастрофічне рішення лінійного судді та арбітра. Зрештою, через це рішення це відчувається як зрада. Боковий суддя вибачився, але нам це ніяк не допоможе".

Джерело: Getty Images

"Думаю, досить ясно, і на мою думку, немає жодних сумнівів, що це проти всіх правил сучасного футболу, те, що там сталося".

"Підняти прапорець, коли ти взагалі не можеш бути впевнений, що це офсайд, мати яйця, мати сміливість підняти прапорець у такій ситуації – це серйозне, дуже серйозне рішення. І це неправильне рішення".

"Рефері бачить, що ми виграємо м'яч, виграємо підбирання і завдаємо удару протягом п'яти секунд. У нього є можливість не свистіти. Він приймає рішення свиснути. Це проти всіх правил, вибачте. Ми приймаємо це, ми програли. Що є, то є. Але таке не відбулося б з іншою командою (Реалом)".

Чи прийняв він вибачення:

"Дуже складно. Це півфінал, зараз не час для вибачень. Насправді не час. Зараз не час для двох серйозних порушень правил, а потім вибачень".

"Нам усім доводиться виходити за межі своїх можливостей, усім доводиться страждати, всім доводиться грати без помилок. Судді такого рівня теж повинні це робити. Коли ти не справляєшся, вибачення не допоможуть, хоча, звісно, ​​ми, спортсмени, це приймаємо".

Томас Мюллер, півзахисник Баварії:

"Рефері не звернувся до VAR. Він не дав собі можливості піти подивитися повтор. Так швидко свиснути, в такій ситуації, це дуже дивно. Це часто відбувається тут, у Мадриді".

"Таке вже траплялося зі мною у 2017 році, коли Кріштіану Роналду забив два голи. Але це було до VAR. Грати проти Реала завжди дуже дивно".

Макс Еберль, спортивний директор Баварії:

"Шимон Марчиняк визнав свою помилку. Є нуль цілих нуль десятих аргументів, щоб пояснити це".

"Логічно, що це була помилка. Він дав свисток. Це означає, що жоден відеопомічник не зможе втрутитися, оскільки він перебував перед воротами. Суддя сказав, що це його помилка. Нам начхати на це".

"Всі були за це (німецький фінал Ліги чемпіонів). Тільки польський суддя був проти. І відповідно, я, звичайно, триматиму кулаки за Боруссію у фіналі".

Нагадаємо, що після матчу з Реалом захисник Баварії Маттейс Де Лігт розповів, що до нього підійшов бічний суддя і зізнався, що припустився помилки, зафіксувавши офсайд у випадку з другим голом німецької команди.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK