Боруссія Дортмунд - Реал: де дивитися фінал Ліги чемпіонів 01.06.2024

Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися поєдинок, а також місце та час його проведення. Команди зустрінуться у вирішальному матчі Ліги чемпіонів-2023/24.
1 червня, 09:28
Санчо, Беллінгем, Ройс та Модрич / UEFA.COM
Санчо, Беллінгем, Ройс та Модрич / UEFA.COM

У суботу, 1 червня, відбудеться вирішальний матч Ліги чемпіонів сезону-2023/24, в якому зіграють німецька Боруссія та іспанський Реал.

Команди визначать того, хто назавжди впише своє ім'я в історію турніру, який проводиться останній раз у колишньому форматі.

Фінальний поєдинок Ліги чемпіонів відбудеться у Лондоні (Англія) на стадіоні Вемблі. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Читайте також: Боруссія Дортмунд - Реал: прогноз на фінал Ліги чемпіонів

Де дивитися матч Боруссія Дортмунд - Реал

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція зустрічі Ліги чемпіонів, де можна дивитися хід протистояння між Боруссією і Реалом. Матч розпочнеться 1 червня о 22:00 за київським часом.

Також на території України матч буде доступним для перегляду на OTT-платформі MEGOGO. Тут матч покаже канал "MEGOGO Футбол 1".

У своїй історії Боруссія і Реал провели між собою чотирнадцять матчів. Востаннє команди перетиналися у 2017 році на груповій стадії Ліги чемпіонів. В обох випадках перемогу святкував королівський клуб (3:1, 3:2).

Де відбудеться матч Боруссія Дортмунд - Реал

Фінальний поєдинок Ліги чемпіонів між Боруссією та Реалом відбудеться у Лондоні (Англія) на стадіоні Вемблі. Арена була побудована на місці старого Вемблі. Будівництво йшло з 2003 до 2007 року. Стадіон вміщує 90 тисяч глядачів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK