Екс-гравець Шахтаря дав декілька порад Партизану перед матчем з Динамо в Лізі чемпіонів

Игорь Дуляй выделил Николая Шапаренко и Андрея Ярмоленко в составе киевлян.
21 липня, 13:23
Ігор Дуляй / Getty Images
Ігор Дуляй / Getty Images

Колишній головний тренер сербського Партизана Ігор Дуляй, котрий відомий українським уболівальникам за виступами у складі донецького Шахтаря, висловився про майбутній матч сербів проти Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів:

Читайте також: Партизан - Динамо: прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

"Динамо грає (домашні матчі в єврокубках) у Польщі, я навіть не впевнений, чи будуть у них вболівальники на трибунах. Я знаю, що вболівальники Партизана не зможуть бути там. Не викликає сумнівів, що у них буде патріотичний заряд і вони захочуть представити Україну якнайкраще. У них величезний рівень, і я чекаю на складний матч, попри те, що це не їхній домашній стадіон.

Основна обойма Динамо - це українські футболісти, які грають за збірну. Зараз вони відправили кількох гравців до олімпійської збірної України, але мають дуже якісний склад та мають вибір на кожній позиції, для них не буде проблемою відпустити пару молодих гравців.

У них феноменальна команда, Шапаренко – ключовий гравець, і його потрібно зупинити, але в них також є досвідчений Ярмоленко, він зробив хорошу кар'єру у найсильніших лігах", - сказав Дуляй в інтерв'ю Sport Klub.

Нагадаємо, Динамо зіграє з Партизаном у другому раунді кваліфікації до Ліги чемпіонів. Перша гра відбудеться вже 23 липня, а матч у відповідь запланований на 31 липня.

 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK