Партизан - Динамо 0:3: огляд матчу та результат гри 31.07.2024

Кияни вже починають готуватися до дуелі з шотландським Рейнджерс.
31 липня, 23:00

У середу, 31 липня, в Белграді в рамках протистояння другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів відбувся матч-відповідь, у якому Партизан приймав Динамо.

За підсумками першого поєдинку питання про те, хто пройде далі, по суті, було закрите - українці приїхали до Сербії, маючи перевагу в чотири голи.

Тому цілком зрозуміло, чому кияни не викладалися на всі 100%. Але кумедно, що для позитивного результату вистачило й цього.

На 17-й хвилині Владислав Ванат віддав неточну передачу на Андрія Ярмоленка. Однак одразу два захисники Партизана не змогли перехопити її - м'яч дивом дійшов до ветерана, який із близької відстані переграв воротаря.

Джерело: Getty Images

Далі Динамо продовжило грати за рахунком, а сербські футболісти зі свого боку нічого не могли створити біля воріт Георгія Бущана.

Це змінилося після перерви, коли "сині" дозволили супернику володіти ініціативою впродовж перших 10-15 хвилин і навіть влучити в штангу.

Якраз у цей проміжок травму плеча отримав Максим Дячук, який не зміг продовжити зустріч.

А в середині другого тайму Ванат втік на побачення з воротарем, але його збив захисник, причому зробив він це у власному штрафному, за що суддя справедливо призначив пенальті.

Сам потерпілий і виконав удар з 11-метрової позначки. Александар Йованович хоч і вгадав напрямок, але врятувати свою команду не зміг.

Серби у своєму стилі грубо грали, але на це українці відповіли голом Олександра Караваєва вже в доданий час.

У підсумку Динамо за сумою двох матчів знищило Партизан з рахунком 8:2 і вже починає готуватися до дуелі з Рейнджерс у наступному раунді кваліфікації.

Статистика матчу Партизан - Динамо кваліфікації Ліги чемпіонів

Партизан - Динамо 0:3 (за сумою двох матчів 2:9)
Голи: Ярмоленко (17), Ванат (68, пен.), Караваєв (90+3).

Володіння м'ячем: 41% - 59%
Удари: 6 - 6
Удари в площину: 0 - 6
Фоли: 12 - 9
Атаки: 109 - 123

Партизан: Йованович - Філіпович (Де Медіна, 83), Муякич, Маркович, Юрчевич (Антич, 79) - Захід (Натхо, 65), Овусу, Лазаревеч, Калюлю (Северина, 65), Го (Трифунович, 65) - Сальданья.

Динамо: Бущан - Караваєв, Попов, Дячук (Біловар, 54), Дубінчак - Піхальонок, Буяльський (Андрієвский, 70), Шапаренко (Лонвейк, 70) - Ярмоленко (Кабаєв, 70), Ванат (Супряга, 78), Волошин.

Попередження: Філіпович, Маркович.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Динамо Київ Партизан

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK