Тренер Рейнджерс - про матч з Динамо: Ми здобули дійсно важливий результат

Філіпп Клеман оцінив гру з киянами.
7 серпня, 00:59
Філіпп Клеман / Getty Images
Філіпп Клеман / Getty Images

Керманич Рейнджерс Філіпп Клеман поділився думками про гру з Динамо Київ, де його підопічні врятували нічию.

За словами бельгійця, це дійсно важливий результат, враховуючи те, де зараз знаходиться його команда.

Читайте також: Шовковський - про втрачену перемогу над Рейнджерс: Моментами мали діяти впевненіше

"Я думаю, що з огляду на те, на якому етапі перебудови ми перебуваємо, і те, що показують гравці, це знову крок уперед, чого я хотів, і це дійсно важливий результат. Я сподіваюся, що фанати підтримають гравців наступного тижня, вони можуть здійняти стільки шуму, що підштовхнуть нас до кваліфікації".

В той же час, Клеман не забув відзначити слабкі моменти в грі своєї команди. Наприклад, не дуже хорошу гру під пресингом в першому таймі.

У деяких моментах ми дуже добре пресингували, але в інших моментах не дуже. У першому таймі ми занадто легко віддавали м'ячі, а вони смертельно небезпечні в своїх переходах, з великою швидкістю і якістю. У другому таймі було набагато краще, ми були більш спокійні на м'ячі і продовжували тиснути до кінця, щоб досягти результату. Свіжі гравці, які виходять на поле, можуть змінити ситуацію, коли гравці іншої команди втомлюються. Це менталітет, який ми повинні відтворити всією командою разом, продовжувати працювати, наполегливо йти вперед і вірити.

"Ви бачите, що це дійсно хороша команда, і вони грають разом вже чотири чи п'ять років. Таким чином, я дуже задоволений тим, як моя команда реагує за такий короткий час спільної роботи, щоб зробити багато правильних речей. Звичайно, ми можемо зробити багато речей краще, і це те, над чим ми можемо працювати зараз, до наступного тижня. У нас є гра ліги на вихідних. Я не знаю, чи буде вона у Динамо, у них були вільні вихідні перед цією грою, і ви бачили в кінці, що вони фізично боролися. Мені цікаво, чи будуть вони грати на цих вихідних чи ні. Напевно, ні, але ми будемо робити свою роботу по-своєму", - заявив ФІліпп.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: динамо Рейнджерс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK