Бражко оцінив шанси Динамо пройти Рейнджерс в Лізі чемпіонів

Півзахисник подякував українським уболівальникам.
7 серпня, 12:59
Володимир Бражко / ФК Динамо Киев
Володимир Бражко / ФК Динамо Киев

Київське Динамо зіграло перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти шотландського ФК Рейнджерс. Підопічні Олександра Шовковського розписали нічию з шотландцями в Любляні.

Читайте також: Динамо на останніх хвилинах втратило перемогу над Рейнджерс у першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів

Один з лідерів "біло-синіх" Володимир Бражко підбив підсумки поєдинку, оцінивши шанси киян пройти до наступного раунду Ліги чемпіонів.

"Дуже цікава гра була і хороший суперник. Звичайно, сумно, що ми пропустили м’яч на останній секунді. Гол пропустили у результаті серії помилок. Десь нам не пощастило. Але впевнений, що буде цікавий другий матч. Подивимося, що буде в Глазго. Будемо готуватись.

Хочу подякувати вболівальникам, котрі за нас вболівали тут, на стадіоні, а також тим, хто вболівав за нас, дивлячись матч по телевізору в Україні! Дуже сумно, що ми не змогли порадувати їх перемогою. Будемо робити все можливе, щоб пройти до наступного раунду за сумою двох матчів", - цитує Бражка прес-служба Динамо.

Нагадаємо, матч-відповідь у Глазго відбудеться вже наступного вівторка, 13 серпня. Старт зустрічі запланований на 21:45 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK