"Найжахливіше рішення": тренер Рейнджерс розніс суддів матчу з Динамо

Філіп Клеман назвав ключовий момент поєдинку.
14 серпня, 08:27
Філіп Клеман / Getty Images
Філіп Клеман / Getty Images

Головний тренер Рейнджерс Філіп Клеман прокоментував поразку в матчі проти Динамо (0:2) у рамках відбору Ліги чемпіонів.

Наставник шотландської команди жорстко розкритикував суддю матчу за те, що той вилучив бразильця Жефте на старті другого тайму.

Читайте також: "Бачив червоні картки і гірші": Шовковський оцінив перемогу Динамо над Рейнджерс

"Я бачив відео. Очевидно, що у футболі іноді виникає сіра зона, і тому VAR існує і допомагає зробити футбол чеснішим. Але рішення не мало жодного стосунку до сірої зони. Було справді ясно, що нічого не сталося. Жефте стрибнув вище, він не рухав рукою. Його рука знаходиться поруч із тілом, нічого не було.

Я намагався зрозуміти рішення і питав, але суддя залишився при своїй думці: це був явний фол, друга жовта і червона. Я впевнений, що у його босів буде інша думка.

Не можу сказати, що це вбило мрію в той момент, тому що гравці продовжували виходити вдесятьох у контратаки. До цього ми домінували і створювали моменти. У суперників хороша команда, але ви бачили, що вони втомилися, і ми знали, що в нас буде більше шансів. Гравці продовжували вірити, але наприкінці суперники забили гол. А потім ми спробували ризикнути, і вони забили другий гол".

Тренер упевнений, що вилучення зіграло ключову роль.

"Це був вирішальний момент, і в кінцевому підсумку він убив мрію роздягальні та мрію понад 50 тисяч фанатів. Ми очікували більш високого рівня прийняття рішень. Це найгірше рішення, яке я бачив за більш ніж 30 років футбольної кар'єри.

У мене в голові багато думок, але ви ж знаєте, якщо я скажу занадто багато, мене можуть дискваліфікувати, тож давайте тримати все в голові. Мені потрібно бути хорошим і розумним заради клубу і команди. Нам потрібно рухатися далі і винести позитивні уроки з цих двох ігор", - наводить слова тренера News Letter.

Нагадаємо, на ISPORT доступно відео голів та огляд матчу Рейнджерс - Динамо.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK