Захисник збірної України - про перспективи Динамо в матчі з Зальцбургом: Австрійці зобов'язані грати в Лізі чемпіонів

Максим Таловерів, який нині виступає за австрійський ЛАСК, розповів про сильні сторони Зальцбурга.
20 серпня, 09:22
Максим Таловєров / Getty Images
Максим Таловєров / Getty Images

Вже цієї середи, 21 серпня, київське Динамо зіграє перший матч кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти австрійського Зальцбурга.

Читайте також: "Важливо": тренер Зальцбурга висловився про матчі з Динамо в Лізі чемпіонів

Захисник національної збірної України Максим Таловєров поділився очікуваннями від майбутнього протистояння, зробивши неочікуваний прогноз на майбутній матч:

"Чекаю, що в Австрії Зальцбург точно гратиме першим номером. Виїзний матч передбачити важче. У них дуже кваліфікований тренер і, можливо, він вважатиме за краще не пресингувати високо, не зустрічати на чужій частині поля, а робити це в центрі поля.

У них такий менталітет, як умовно у Шахтаря в Україні. Команда зобов'язана грати в Лізі чемпіонів і вони завжди ставлять перед собою максимальні цілі. Можливо, це не дорівнює тиску, але таку мету вони точно мають.

Не скажу, що в них неймовірні вболівальники, адже це клуб відносно новий. У Рапіда, Штурма та ЛАСКа вболівальники сильніші, яскравіші та гучніші. Вдома Зальцбург грає впевнено, але не думаю, що їхні фанати якось можуть завадити Динамо. Припускаю, що в Шотландії у Рейнджерс було значно більше фанатів і вони були гучнішими, аніж буде в Зальцбурзі", - цитує Таловєрова портал Український футбол.

Нагадаємо, перший матч між Динамо і Зальцбургом буде номінально домашнім для киян. Гра стартує завтра, 21 серпня о 22:00 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK