Тренер Зальцбурга - про матч з Динамо в Лізі чемпіонів: Дуже задоволений результатом

Пеп Лейндерс підбив підсумки переможного матчу.
22 серпня, 10:06
Пеп Лейндерс / Getty Images
Пеп Лейндерс / Getty Images

Австрійський Зальцбург комфортно обіграв київське Динамо у першому матчі плей-оф кваліфікації до основного етапу Ліги чемпіонів, забивши по голу в кожному з таймів (0:2).

Читайте також: Шовковський: Я незадоволений грою і діями арбітра теж

Головний тренер Зальцбурга Пеп Лейндерс підбив підсумки переможного матчу, заявивши що дуже задоволений грою і результатом своєї команди:

"У цій грі було все. Були моменти, коли ми були неймовірні з м'ячем, і моменти, коли ми були неймовірні без м'яча. Також були фази, коли ми не знаходили правильних моментів для пресингу. Ми втрачали м'ячі у простих ситуаціях в центрі - саме те, що їм (супернику) було потрібно для контратак.

Але я дуже задоволений результатом і також задоволений грою. Великий комплімент хлопцям, тому що наш командний дух робить нас колективом, проти якого складно грати. Хлопці добре попрацювали останні 3 дні, тепер ми можемо дати їм додатковий вихідний. Це також допоможе нам", - цитує Лейндерса Kronen Zeitung.

Нагадаємо, матч-відповідь між Динамо і Зальцбургом відбудеться у вівторок, 27 серпня. Старт зустрічі запланований на 22:00 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Динамo Київ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK