Шовковський оцінив виліт Динамо з кваліфікації Ліги чемпіонів

Наставник "біло-синіх" пояснив, чому команда не змогла перемогти Зальцбург.
28 серпня, 07:59
Олександр Шовковський / Getty Images
Олександр Шовковський / Getty Images

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський висловився з приводу нічиєї із Зальцбургом (1:1) у рамках матчу-відповіді кваліфікації плей-офф раунду Ліги чемпіонів.

За словами фахівця, команда не змогла вийти в основний раунд турніру, адже провалила перший поєдинок з австрійською командою.

"Футболісти сьогодні намагалися зробити все від себе залежне. І, думаю, дорікнути команді в тому, що в неї не було бажання, не можна. Я подякував хлопцям, вони витратили дуже багато сил сьогодні. Якщо відповідати безпосередньо на ваше запитання, то нам не вистачило результату першого матчу".

Читайте також: Бущан - найгірший гравець Динамо в грі з Зальцбургом

Шовковський оцінив виступ команди у кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Ми, безумовно, проаналізуємо ще цей виступ. Це зовсім інший рівень, це матчі Ліги чемпіонів. І я повторюся, що пишаюся командою, їхнім ставленням, їхнім ставленням, їхньою роботою. Ми прагнули, старалися, на початку гри затиснули суперника, але, на жаль, знову пропустили контратаку і пропустили м'яч, хоча в нас були моменти. Безумовно, це величезний досвід, багато гравців уперше грають на міжнародній арені, побачили, що це зовсім інший рівень, вищі швидкості. Це те, до чого ми прагнемо у своїй роботі, щоб покращувати свої дії як індивідуальні, так і командні дії.

Я завжди говорив своїм підопічним, що єдина людина, на кого ви маєте озиратися, - це ви в минулому. Єдина людина, кращою за яку ви маєте бути, - це ви в сьогоденні. Думаю, ми однозначно зробили великий крок уперед і теж думаю, що ми на правильному шляху. Треба продовжувати йти далі. Після невдачі в минулому виступі на міжнародній арені, думаю, ми зробили величезний крок уперед, ну а далі все тільки починається - я впевнений у цьому".

Нагадаємо, на ISPORT доступне відео голів і огляд матчу Зальцбург - Динамо.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

Источник: ФК Динамо Киев

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK