Бондар - про жеребкування Ліги чемпіонів: Буде дуже цікаво зіграти проти Боруссії та Баварії

Центрбек Шахтаря поділився враженнями від суперників, з якими йому та його одноклубникам доведеться зустрітися.
29 серпня, 21:43
Валерій Бондар / Getty Images
Валерій Бондар / Getty Images

УЄФА провів у Монако жеребкування нового формату Ліги чемпіонів - у сезоні-2024/25 дебютує основна частина єврокубка, яка покликана замінити звичний груповий етап.

Гравці Шахтаря зібралися всі в Києві, де вони разом стежили за жеребкуванням. По його завершенню захисник "гірників" Валерій Бондар прокоментував, що очікує на його команду.

"(Найцікавіший суперник особисто для Бондаря) Арсенал. Ми розібралися, що буде 8 матчів: до грудня буде 6 матчів, як у минулому форматі Ліги чемпіонів. Потім ще 2 матчі. 4 вдома, 4 на виїзді", - сказав Валерій.

"Буде дуже цікаво зіграти з усіма, дуже цікаве жеребкування, новий формат".

Українець зізнався, що "помаранчево-чорні" невдало виступають у протистояннях із клубами німецької Бундесліги.

Джерело: Getty Images

"Якщо згадати минулорічні виступи, нам важко даються матчі проти німецьких команд. Якщо подивитися на перший кошик, то там усі топ-команди, які виграють свої чемпіонати або проходять дуже далеко в Лізі чемпіонів".

Буде дуже цікаво зіграти з Боруссією, Баварією тощо. Це все топ-5 чемпіонати, там не можуть бути команди, які не заслуговують грати в Лізі чемпіонів.

"Якщо ми хочемо грати проти топ-команд, то потрібно рівнятися на топ-чемпіонати, як Англія, де грають кожні три дні. Нам потрібно звикати до цього темпу. У нас чемпіонат закінчиться в грудні, буде якась відпустка. Але думаю, що всі будуть готові до матчів у січні. Сподіваюся, будуть матчі і в лютому. Може, ні. Подивимося".

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з результатами минулого жеребкування основної частини Ліги чемпіонів сезону-2024/25.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK