"Чудовий формат, але він додає роботи": Пушич висловився про оновлену Лігу чемпіонів

Наставник Шахтаря вважає, що турнір тепер буде ще цікавіше.
14 вересня, 22:59
Марино Пушич / Getty Images
Марино Пушич / Getty Images

Керманич донецького Шахтаря Марино Пушич поділився думками про оновлений формат Ліги чемпіонів.

За словами спеціаліста, тепер в нього, як у головного тренера додасться роботи.

"Думаю, це чудовий формат, але також разом і тим дуже складний. Збільшилася кількість ігор, збільшилося навантаження на гравців. Тепер потрібно грати більше матчів на виїзді, з кожною командою тепер по одному матчу. Ви ніколи не знаєте, що може трапитися, і у вас не буде шансу виправити ситуацію в матчі відповіді.

Усе тепер впирається в одну-єдину гру з одним суперником. Тепер потрібно шукати більше підходів до кожної нової команди, тепер складніше буде робити якісь висновки, буде значно більше моментів ризику з боку обох сторін. Це робить формат надзвичайно цікавим.

Але й мені як тренеру він, звичайно, додає дуже багато роботи для мозку, щоб знайти підхід до кожної з команд. Але в першу чергу я надзвичайно задоволений, що ми будемо грати в цьому змаганні на найвищому рівні з найкращими клубами Європи. Це фантастичний досвід для нашої команди". 

Читайте також: Шахтар із хет-триком Бондаренка розбив Карпати

Також Пушич розповів, як його команда буде справлятись з логістичними проблемами і насиченим графіком.

"Зараз починається дуже насичений період з великою кількістю складних ігор. Це стосується не лише ЛЧ, а також і матчів УПЛ. Зараз усе буде впиратися в дуже швидке відновлення після щільного календаря.

За подібного ритму гри найважливіше – вчасно відновитися. Зараз нам доведеться багато мандрувати, не буде багато часу на тренування. Ми вже мали подібний досвід минулого року. Як на мене, ми чудово впоралися з подібним графіком. Впевнений, що ми зуміємо й цього разу подужати подібні випробування", - резюмував Марино.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK