Пушич назвав сильні сторони Болоньї перед матчем із Шахтарем у Лізі чемпіонів

Наставник "гірників" оцінив шанси команди на перемогу.
17 вересня, 23:35
Маріно Пушич / ФК Шахтер Донецк
Маріно Пушич / ФК Шахтер Донецк

У середу, 18 вересня, відбудеться матч першого туру Ліги чемпіонів, у якому Шахтар зіграє з Болоньєю.

Головний тренер української команди Маріно Пушич висловився про поєдинок із представником Італії.

"Звичайно, можна сказати, що Болонья втратила кількох важливих гравців цього міжсезоння, таке буває. Однак слід зазначити, що «Болонья» також зуміла придбати кількох якісних виконавців у цей період. Я ніколи не виділяю індивідуально виконавців, для мене важлива команда і саме командний стиль гри. 

В останній сезон Болонья як команда виступала на дуже високому рівні. І я хотів би привітати нашого суперника з тим історичним результатом, якого вони досягли в минулому сезоні. Нас очікує матч найвищого рівня в найсильнішому клубному турнірі Європи. 

На такому рівні, як я наголосив, не може бути виокремлення якихось персоналій, але щодо конкретних виконавців, то я можу назвати Карлссона, з яким у мене був цікавий досвід співпраці в АЗ Алкмар, також мені, звісно ж, відома більшість хорватів, які представляють команду, ну і не пройшов повз досвід роботи в чемпіонаті Нідерландів, тож місцеві нідерландські гравці для мене теж не чужі".

 

"Для мене це турнір найвищого рівня, де шанси команд завжди 50 на 50 - і цим прекрасний футбол. І в нашому матчі шанси теж рівні. Звісно, деякі топклуби можна виокремити, але зараз футбол вийшов на якісно новий рівень і всі команди починають матч із нулем у графі забитих м'ячів. Тому завтра шанси суперників однакові, все вирішиться на футбольному полі".

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна онлайн-трансляція зустрічі, яка розпочнеться о 19:45 за Києвом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK