Шахтар - Аталанта: де дивитися матч Ліги чемпіонів 02.10.2024

Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися поєдинок, а також місце і час його проведення. Команди зустрінуться на основному етапі Ліги чемпіонів-2024/25.
Сьогодні, 15:00
Шахтар - Аталанта: де дивитися матч / Getty Images
Шахтар - Аталанта: де дивитися матч / Getty Images

У середу, 2 жовтня, Шахтар зустрінеться з Аталантою в рамках другого туру основної стадії Ліги чемпіонів.

"Гірники" розпочали свій шлях у реформованому головному єврокубку гостьовою нульовою нічиєю проти ще однієї італійської команди Болоньї. Бергамаски у стартовому турі з таким самим рахунком розійшлися миром із лондонським Арсеналом.

Матч Шахтар - Аталанта відбудеться у німецькому Гельзенкірхені на Арені АуфШальке. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 19:45 за київським часом.

Джерело: ФК Шахтер Донецк

Де і коли дивитися матч Шахтар - Аталанта

На ISPORT буде доступна текстова трансляція матчу Шахтар - Аталанта, де можна дивитися поточний хід змагання та подій. Матч розпочнеться 2 жовтня о 19:45 за київським часом.

Окрім того, в Україні поєдинок між українською та італійською командами у прямому ефірі покаже відеосервіс MEGOGO. У цьому випадку матч транслюватиме канал MEGOGO Футбол 1.

Читайте також: Ліга чемпіонів: Арсенал прийме ПСЖ, Баєр зіграє з Міланом, матчі Барселони, Інтера, Манчестер Сіті

Де відбудеться матч Шахтар - Аталанта

Майбутній матч з Аталантою буде для Шахтаря номінально домашнім, оскільки через повномасштабну війну росії проти України донецька команда не може грати на своєму полі та змушена проводити поєдинки за кордоном.

"Гірники" приймуть італійську команду в німецькому Гельзенкірхені. Матч відбудеться на Фельтінс-Арені або Арені АуфШальке для УЄФА, яка є домашньою для футбольного клубу Шальке, а також тут свої поєдинки проводила збірна Німеччини.

Цей стадіон також приймав матчі чемпіонату світу 2006 року та нещодавнього Євро-2024.

Джерело: Getty Images

Арена є багатофункціональною та використовується для змагань з інших видів спорту. Зокрема, на ній проводилися хокейні матчі, поєдинки з американського футболу, спідвей, на стадіоні проходить біатлонна Різдвяна гонка, тут бився Володимир Кличко.

Місткість стадіону, де відбудеться матч Шахтар - Аталанта, становить 54 740 глядачів на міжнародних футбольних поєдинках.

Нагадаємо, на ISPORT можна ознайомитися з прогнозом на матч Шахтар - Аталанта.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK