Павелко: Ми спілкуємось з Ребровим, але у нього контракт з клубом

Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував можливе призначення нового тренера збірної.
2023 г., 24 січня, 16:28
Андрій Павелко / УАФ
Андрій Павелко / УАФ

Андрій Павелко провів зустріч з журналістами, ан якій відповів на деякі питання. Звісно не оминули його питання про нового керманича збірної України.

Контракт колишнього наставника Олександра Петракова закінчився з 2022 роком, тому на кваліфікацію до Єро-2024 команда піде з новим тренером.

"Ми відповімо на це питання, але давайте спочатку подякуємо Олександру Петракову за цей час. Після початку повномасштабного російського вторгнення він відпрацював усі наші матчі, ми мали великий шанс потрапити на чемпіонат світу та повернутися до дивізіону А Ліги націй", - почав Павелко.

"Комітет національних збірних команд УАФ проводить велику роботу з кандидатами. Ми спілкуємось з Сергієм Ребровим. Маємо багато спільного у баченні гри наших збірних. Також нам імпонує, що він може привнести в нашу гру іспанську модель. Це стосується не тільки національної, а і юнацької, молодіжної збірної. Але у Реброва є контракт. Є правила, їх треба виконувати. Впевнений, що він зосереджений на роботі у своєму клубі".

Далі Павелко почав розмірковувати про перспективи збірної з новим тренерським штабом.

"Маємо дуже важливе стратегічне бачення, щоб штаб провів тектонічну роботу з кількома поколіннями гравців. Хто тренуватиме команду на грі з Англією? Пізніше ви все почуєте. Ми маємо і план B, і план C. Нашу збірну будуть готувати спеціалісти, які будуть на декілька відбіркових циклів", - додав Павелко.

Відмітимо, що після завершення роботи з нашою збірною, Петраков став тренером команди Вірменії.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: збірна України УАФ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK