Україна - Англія: прогноз на матч кваліфікації Євро-2024 09.09.2023

Команди зустрінуться у відборі чемпіонату Європи-2024. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 9 вересня, 10:00
Україна - Англія: прогноз на матч / Getty Images
Україна - Англія: прогноз на матч / Getty Images

У суботу, 9 вересня, відбудеться матч п'ятого туру кваліфікації Євро-2024, у якому зустрінуться збірні України й Англії.

Англійська команда вважається фаворитом протистояння, але українці намагатимуться взяти реванш за березневу поразку в нинішньому відборі до чемпіонату Європи.

Матч буде зіграний на стадіоні Тарчинські Арена у польському Вроцлаві. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 19:00 за київським часом.

Коефіцієнт та ставки на матч відбору Євро-2024 Україна - Англія

Аналітики та експерти вважають англійців очевидними фаворитами протистояння, а українцям відводиться роль аутсайдерів.

Прогноз букмекерів на матч Україна - Англія:

  • перемога України - 7,50
  • нічия - 4,55
  • перемога Англії - 1,50

Судячи з коефіцієнтів, букмекери не вірять, що голами відзначаться обидві команди - на такий результат приймаються ставки з коефіцієнтом 1,77.

При цьому найвірогіднішим підсумком протистояння експерти вважають повторення результату попередньої зустрічі команд - перемога Англії з рахунком 2:0 (коефіцієнт 6,10).

Читайте також: Україна - Англія: онлайн-трансляція матчу кваліфікації Євро-2024

Статистика протистояння Україна - Англія

У своїй історії команди зустрічалися дев'ять разів. На рахунку української збірної лише одна перемога, яка сталася у 2009-му році. "Три леви" виграли шість матчів, а ще два поєдинки завершилися внічию.

Англія - Україна
6 Перемоги 1
2 Нічиї 2
15 Голи 3

Востаннє команди зустрічалися 26 березня цього року у другому турі нинішнього відбору до Євро-2024. У тому матчі збірна України ще під керівництвом Руслана Ротаня в Лондоні на Вемблі поступилася англійцям із рахунком 0:2. По голу у ворота українців під кінець першого тайму поєдинку забили Гаррі Кейн і Букайо Сака.

Англія - Україна 2:0

Голи: Кейн, 37, Сака, 40

Англія: Пікфорд - Вокер, Стоунз, Магвайр, Чілвелл - Беллінгем (Галлахер, 86), Гендерсон, Райс - Сака, Кейн (Тоуні, 81), Меддісон (Гріліш, 85).

Україна: Трубін - Караваєв (Буяльський, 61), Сваток, Матвієнко, Миколенко (Соболь, 62) - Степаненко (Коноплянка, 90), Зінченко - Судаков, Маліновський, Мудрик (Циганков, 61) - Яремчук (Довбик, 74).

Нагадаємо, що збірна Англії виграла всі свої чотири матчі у кваліфікації Євро-2024 та з 12 очками очолює групу С. Україна у трьох поєдинках набрала шість балів і наразі посідає другу позицію.

На ISPORT.ua буде доступна відео онлайн-трансляція матчу Україна - Англія.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK