Іспанія - Норвегія: дивитися онлайн-трансляцію матчу відбору на Євро-2024

Команди зустрінуться в поєдинку кваліфікації на чемпіонат Європи. Дивись відео онлайн трансляцію матчу Іспанія - Норвегія на ISPORT.ua.
2023 г., 25 березня, 12:55
Збірна Іспанії / Getty Images
Збірна Іспанії / Getty Images

У суботу, 25 березня, продовжиться кваліфікація на чемпіонат Європи-2024 з футболу. У рамках першого туру збірна Іспанії на своєму полі прийме національну команду Норвегії.

Іспанська збірна є фаворитом майбутньої зустрічі, проте лідери норвезької команди готові дивувати і перемагати. Тож, з огляду на перестановки в Іспанії, то Норвегія цілком може подарувати сенсацію.

Матч відбудеться на стадіоні Ла-Росаледа в Малазі. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Іспанія - Норвегія

Трансляція матчу Іспанія - Норвегія буде доступна в цій новині 25 березня і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 21:45 за Києвом. Онлайн трансляція відбуватиметься безкоштовно і будь-хто охочий може приєднатися.

В Україні матч першого туру відбору на Євро-2024 надасть відеосервіс MEGOGO. У даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Також трансляція буде доступна на місцевих телеканалах Суспільного.

Онлайн-трансляція буде доступна 25 березня о 21:45 за Києвом.

Збірні Іспанії та Норвегії опинилися в одній групі з Кіпром, Грузією та Шотландією. Найкращі дві команди з групи пройдуть на чемпіонат Європи, який пройде в Німеччині.

У своїй історії національні команди Іспанії та Норвегії зустрічалися вісім разів. На рахунку іспанської команди п'ять перемог, одного разу виграли норвежці, а двічі зіграли внічию. 

Востаннє збірні зіграли в рамках кваліфікації на чемпіонат Європи-2020. Тоді команди не виявили переможця, зігравши в нічию - 1:1.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK