Україна - Англія: дивитися онлайн-трансляцію матчу відбору на Євро-2024 09.09.2023

Команди зустрінуться в поєдинку кваліфікації чемпіонату Європи. Дивися відео онлайн трансляцію матчу Україна - Англія на ISPORT.ua.
2023 г., 9 вересня, 18:44
Україна - Англія: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images
Україна - Англія: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images

У суботу, 9 вересня, продовжиться кваліфікація чемпіонату Європи-2024 з футболу. У рамках п'ятого туру збірна України прийматиме національну команду Англії.

Англійці наразі з 12 очками очолюють групу С, вигравши всі свої чотири відбіркові матчі. Українська команда, набравши шість балів у трьох поєдинках, іде на другій позиції.

Матч відбудеться на стадіоні Тарчинські Арена у Вроцлаві, Польща. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 19:00 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Україна - Англія

Трансляція матчу Україна - Англія буде доступна в цій новині 9 вересня і почати дивитися її онлайн можна з 19:00 за Києвом.

Читайте також: Україна - Англія: прогноз на матч кваліфікації Євро-2024

В Україні матч п'ятого туру відбору на Євро-2024 покаже відеосервіс MEGOGO. У цьому випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Також трансляція буде доступна на регіональних телеканалах Суспільного.

Онлайн-трансляція буде доступна 9 вересня о 19:00 за Києвом

Нагадаємо, що збірні України та Англії виступають в одній групі з Італією, Північною Македонією та Мальтою. Найкращі дві команди з групи вийдуть на чемпіонат Європи, який відбудеться у Німеччині.

У своїй історії національні команди України та Англії зустрічалися дев'ять разів. Українська збірна лише раз виграла, двічі суперники завершили матчі внічию, а шість перемог на рахунку англійців.

Востаннє Англія й Україна зустрічалися у другому турі нинішньої кваліфікації Євро-2024. Англійська команда в Лондоні на Вемблі завдала українцям поразки з рахунком 0:2.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK