"Ви тренер, у вас є ліцензія?": Петраков грубо відповів журналісту, який розкритикував фахівця

Дуже дивні відмовки після поразки.
2023 г., 25 березня, 23:01
Олександр Петраков / ffa.am
Олександр Петраков / ffa.am

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков доволі грубо відповів журналісту, який поставив фахівцеві незручне запитання.

Під час пресконференції за підсумками матчу, де збірна Вірменії програла збірній Туреччини 2:1, журналіст запитав, чи не пізно Петраков зробив заміни і чи не даремно він змінив схему.

На це український фахівець запитав, чи є у того, хто запитує, тренерська ліцензія. Виявилося, що є ліцензія С, що викликало у Петракова досить різку відповідь.

"Можете подати свою кандидатуру на головного тренера збірної, будете тренувати, якщо ви говорите, що я запізнився. Докоряєте цим. У вас ліцензія С, а говорите тренеру, який має ліцензію PRO.

Я не вважаю, що я запізнився із замінами. Я взагалі хлопців не знаю, хто на якій позиції. Для того, щоб щось зробити, треба більше дізнатися. Але це не відмовка. Розумієте, про що йдеться, хто розуміється на футболі. За тиждень неможливо дізнатися про хлопців, куди когось поставити, ким підсилити тощо. Хочете звинувачувати мене - звинувачуйте", - сказав Петраков.

Нагадаємо, що з результатами всіх матчів кваліфікації на Євро-2024 ви можете ознайомитися на нашому сайті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK