Судаков: Виклалися на 100%, але Англія показала свою майстерність

Хавбек збірної України підбив підсумки минулого поєдинку відбору на ЧЄ-2024.
2023 г., 27 березня, 21:45
Георгій Судаков / Getty Images
Георгій Судаков / Getty Images

Півзахисник збірної України Георгій Судаков поділився думками про матч кваліфікації чемпіонату Європи 2024 проти збірної Англії (0:2).

Гравець донецького Шахтаря розповів про план на гру та складнощі у протистоянні з англійцями.

"Ми розуміли, що зараз Англія, напевно, входить до топ-3 збірних світу. Проти неї важко грати, тим більше на Вемблі", - цитує Судакова офіційний сайт УАФ.

"Дуже складна гра, але ми мали план. Ми хотіли контролювати м'яч наскільки це було можливо. Зрозуміло, що треба було грати на наших сильних сторонах, а це саме гра з м'ячем. Десь не виходило, але ми виклалися на 100%. Англія показала свою майстерність, забивши два неймовірних голи".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Матч проти Англії став для України 300-м в історії

Судаков також виділив своїх англійських опонентів по центру поля, відзначивши їхню фізичну перевагу.

"Я виступав у Лізі чемпіонів, але за національну збірну на такому рівні ще не грав. Це для мене новий виклик. У суперника дуже важкий центр поля, захисники. У центрі було дуже важко, адже Англія – фізично сильна команда. Потрібно було дуже швидко працювати з м'ячем".

"Були як хороші моменти, так і не дуже. Але ми піднімаємо голову вгору, рухаємося далі, працюємо. Ми бачимо, куди треба прагнути. Ми працюємо щодня та прогресуємо".

Нагадаємо, що у другому поєдинку Групи С, у якому виступає Україна, Італія обіграла Мальту, реабілітувавшись за поразку від Англії.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK