"Якісна команда з хорошими гравцями": Сваток оцінив майбутнього суперника збірної України

"Синьо-жовті" 14 жовтня зустрінуться в кваліфікації Євро-2024 з Північною Македонією.
2023 г., 11 жовтня, 12:11
Олександр Сваток / Getty Images
Олександр Сваток / Getty Images

Захисник збірної України Олександр Сваток розповів про підготовку національної команди до жовтневих матчів кваліфікації Євро-2024.

Зокрема, український футболіст оцінив найближчого суперника "синьо-жовтих" - Північну Македонію.

"Завжди приємно приїжджати до збірної, тому я дуже задоволений. Добирався сюди пару днів, але то неважливо. Головне, що я приїхав і включився в процес.

Тренерський штаб уже дає нам зрозуміти, що хоче бачити в наступному матчі з Північною Македонією. Тож починаємо напрацьовувати ігрові схеми. Проходять дуже цікаві інтенсивні тренування. Трохи важко після дороги, але сьогодні вже розбігався, тому завтра буде легше. Я не прошу від тренерів ніяких послаблень, пов'язаних із сьогоднішнім прибуттям. Запізнився на збір - треба надолужувати". 

Читайте також: Миколенко: Думаю, що на матч із Північною Македонією вийдемо з новою тактикою

"Північна Македонія - дуже сильний суперник. Ми це побачили і в першому поєдинку, і як вони грали з італійцями. Це якісна команда з хорошими гравцями, тож у нас буде нелегкий матч.

Треба налаштовуватися на кожну гру як на останню, адже у збірній по-іншому й не може бути. Я впевнений, що на трибунах буде багато наших уболівальників, тож очікуємо на гарну підтримку", - наводить слова Сватка пресслужба УАФ.

Нагадаємо, що збірна України у Празі 14 жовтня зіграє номінально домашній матч відбору Євро-2024 з Північною Македонією. 17 жовтня українська національна команда проведе виїзний поєдинок проти Мальти.

Раніше Олександр Караваєв оцінив ситуацію в збірній перед матчами відбору на Євро-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK