Нідерланди - Франція: результат матчу

Французи вже точно їдуть на Євро.
2023 г., 13 жовтня, 23:46
Нідерланди - Франція / Getty Images
Нідерланди - Франція / Getty Images

У п'ятницю, 13 жовтня, зустрічалися збірні Нідерландів і Франції в рамках відбору до Євро-2024.

Французи взяли ініціативу у свої руки та створили швидкий гол. Клосс добре відпрацював на своєму фланзі та зробив легку подачу в штрафний майданчик, яку точно завершив Мбаппе. На наступні 20 хвилин гра заспокоїлася, і господарі нарешті знайшли, де можна продавити суперника.

Спочатку Дюмфріс, потім Сіммонс створювали загрозу біля воріт Меняьна, але до голу справа не дійшла. Після цього знову довелося вмикати швидкості й гостям, і до кінця першого тайму команди активно обмінювалися атаками.

Другий тайм розпочався знову зі швидкого голу французів. Тепер Мбаппе знадобилося вісім хвилин, щоб вколотити ще гол після початку гри. Цього разу Нідерланди одразу відповіли голом, але суддя зафіксував офсайд. Французам вочевидь таке не сподобалося, тому "помаранчевим" довелося певний час відбивати запеклі атаки гостей.

На останні 15 хвилин здавалося, що команди будуть просто догравати, але Нідерланди несподівано відіграли один м'яч стараннями Хартмана. На це Мбаппе відповів ударом у поперечину, і на тому гру було завершено.

Статистика матчу Нідерланди - Франція відбору на Євро-2024

Нідерланди - Франція 1:2

Голи: Хартман, 83 - Мбаппе, 7, 53

Очікувані голи (xG): 0.63 - 0.78
Володіння м'ячем: 45% - 55%
Удари: 9 - 15
Удари в площину: 3 - 7
Фоли: 14 - 9
Атаки: 83 - 121

Нідерланди: Вербрюгген - Гертрюйда, ван Дейк, Аке (ван де Вен, 80) - Дюмфріс (Фрімпонґ, 62), Гартман, де Рон (Віффер, 46), Верман - Рейндерс, Сімонс (Берґвейна, 80), Вегорст (Мален, 38).

Франція: Меньян - Клосс (Гюсто, 80), Ернандес, Конате, Ернандес - Рабьо, Тчуамені, Грізманн (Фофана, 87) - Коман (Жиру, 71), Мбаппе, Коло-Муані (Тюрам, 80).

Попередження: Верман, 29, Дюмфріс, 51

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK