Тренер збірної Боснії та Герцеговини викликав чотирьох "росіян" на матч проти України

Саво Милошевич вирішив, що гравці, які заробляють на болотах, гідні боротися за путівку на Євро-2024.
5 березня, 13:32
Збірна Боснії і Герцеговини / Getty Images
Збірна Боснії і Герцеговини / Getty Images

Україна зустрінеться з Боснією та Герцеговиною у рамках півфіналу плей-оф відбору на чемпіонат Європи 2024 року, який пройде цього літа у Німеччині.

У зв'язку з тим, що до поєдинку залишилося не так багато часу, головний тренер боснійців Саво Милошевич оголосив заявку своєї збірної, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Варто зазначити, що у заявці на цю гру знайшлося місце чотирьом гравцям, які виступають за російські клуби. Також готуватиметься до матчу проти України екс-голкіпер Зорі Нікола Василь, який нині виступає за німецький Санкт-Паулі.

Читайте також: Степаненко не отримав виклик до збірної України на матч із Боснією і Герцеговиною

Заявка збірної Боснії і Герцеговини

Воротарі: Ібрагім Шехич (Аль-Халідж, Саудівська Аравія), Нікола Василь (Санкт-Паулі, Німеччина), Кенан Пирич (АЕК, Кіпр).

Захисники: Амар Дедич (Зальцбург, Австрія), Юсуф Газибегович (Штурм, Австрія), Ельдар Цивич (Ференцварош, Угорщина), Сеад Колашинац (Аталанта, Італія), Анел Ахмедходжич (Шеффілд Юнайтед, Англія), Адріан Баришич (Базель, Швейцарія), Данніс Хаджикадунич (Гамбург, Німеччина), Ренато Гойкович (оренбург, росія), Ніхад Муякич (Анкарагюджю, Туреччина).

Півзахисники: Раде Крунич (Фенербахче, Туреччина), Гойко Цимирот (Аль-Фейха, Саудівська Аравія), Іван Башич (оренбург, росія), Беньямін Тахирович (Аякс, Нідерланди), Міралем П’янич (Шарджа, ОАЕ), Деніс Хусейнбашич (Кельн, Німеччина), Харіс Хайрандинович (Касимпаша, Туреччина), Амар Рахманович (крилья совєтов, росія).

Нападники: Едін Джеко (Фенербахче, Туреччина), Ермедін Демирович (Аугсбург, Німеччина), Харіс Табакович (Герта, Німеччина), Неманья Бильбия (Зринськи), Саїд Хамулич (локомотив, росія), Смайл Превляк (Герта, Німеччина), Дал Варешанович (Різеспор, Туреччина).

Джерело: УАФ

Раніше Міністерство молоді та спорту України опублікувало заявку "жовто-синіх" на цей поєдинок, проте УАФ спростувала цю інформацію.

Нагадаємо, що матч плей-оф відбору на чемпіонат Європи-2024 між Україною та Боснією і Герцеговиною пройде 21 березня у місті Зениця на стадіоні Біліно Поле.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK