"Потрібно взяти гру у свої руки": Маліновський розкрив план матч із Боснією і Герцеговиною

Півзахисник поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку збірної України.
20 березня, 15:45
Руслан Маліновський / Getty Images
Руслан Маліновський / Getty Images

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський висловився про півфінальний матч плей-офф кваліфікації Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини.

"Самопочуття нарешті чудове, адже підхопив вірус, було важкувато. Зараз почуваюся дуже добре. Готуємося до вирішальної гри. Усі в доброму настрої, провели тренування, напрацювали деякі моменти.

Над чим працюємо? Є фази оборони й атаки, стандарти - ці моменти відпрацьовуємо. Насамперед стандарти, тому що вони дуже важливі, після них багато м’ячів забивають. В останніх іграх ми бачили, що суперники таким чином пропускали голи. Тому треба зробити акцент на цьому.

Відпрацювання пенальті? Сподіваюся, післяматчевої серії не буде. Усі повинні бути готовими, тому що це одна гра, і все може бути. Хлопці дуже відповідально поставилися до пенальті, усі пробили якісно".

Читайте також: Хто замінить Степаненка, доля Циганкова і що з Довбиком: п'ять запитань перед матчем Боснія - Україна

"Багато гравців збірної Боснії і Герцеговини виступають у чудових європейських клубах. Потрібно віддати все на полі, перш за все бути психологічно готовими, тому що матч буде непростий. Нам із перших хвилин потрібно взяти гру у свої руки, діяти дуже агресивно, швидко, тому що боснійська команда фізично дуже сильна. Потрібно бути готовими до боротьби, тому що виграти її - це 50 відсотків успіху.

Едін Джеко має дуже високий індивідуальний рівень. Він може з напівмоменту забити м’яч, дуже добре грає головою у штрафному майданчику. Украй небезпечний футболіст, тому ми повинні звернути увагу на це.

Ми вирушили до Боснії, щоби пройти акліматизацію, готуватися до гри. Але я думаю, що набагато краще, що там буде прохолодніше, адже в таких умовах приємніше грати", - наводить слова Маліновського пресслужба УАФ.

Нагадаємо, що матч плей-офф відбору Євро-2024 Боснія і Герцеговина - Україна буде зіграний у четвер, 21 березня, на стадіоні Біліно Поле у Зениці. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Боснія і Герцеговина - Україна.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK