Україна - Ісландія: прогноз на фінал відбору на Євро-2024 26.03.2024

Команди зустрінуться у кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
25 березня, 16:58
Україна - Ісландія: прогноз на матч / УАФ
Україна - Ісландія: прогноз на матч / УАФ

У вівторок, 26 березня, відбудеться фінальний матч плей-офф кваліфікації Євро-2024, у якому зустрінуться збірні України й Ісландії, розігравши путівку на континентальну першість.

Національні команди стали суперниками у вирішальному поєдинку відбіркового шляху B, вигравши свої півфінальні протистояння. Українці здобули вольову перемогу з рахунком 2:1 над Боснією і Герцеговиною, а ісландці також пропустили першими від Ізраїлю, проте в підсумку розгромили опонента 4:1.

Відбірковий матч чемпіонату Європи між збірними України та Ісландії буде зіграний у польському Вроцлаві на стадіоні Тарчинські Арена. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

Читайте також: Син легенди, зірковий партнер українця та інші: хто вони, наступні суперники збірної?

Коефіцієнт і ставки на фінал відбору на Євро-2024 Україна - Ісландія

Експерти й аналітики очевидним фаворитом майбутнього протистояння вважають Україну, яка має здолати Ісландію та вийти у фінальну частину чемпіонату Європи в Німеччині.

Прогноз букмекерів на матч Україна - Ісландія:

  • прохід України - 1,26
  • прохід Ісландії - 4,10

Варто зазначити, що на перемогу українців у основний час можна поставити з коефіцієнтом 1,52, ісландців - 7,50, а нічию - 4,35.

Джерело: Getty Images

Статистика протистояння Україна - Ісландія

Загалом у своїй історії збірні України й Ісландії провели між собою чотири матчі, які відбулися у рамках групових етапів кваліфікації Євро-2000 та чемпіонату світу-2018.

Читайте також: Україна - Ісландія: де дивитися матч кваліфікації Євро-2024

Наразі у протистоянні цих національних команд паритет: українці й ісландці здобули по одній перемозі 1:0 та 2:0 відповідно, а два поєдинки завершилися нічийним результатом. Різниця забитих і пропущених м'ячів на користь суперника "синьо-жовтих" - 4:3.

Україна - Ісландія
1 Перемоги 1
2 Нічиї 2
1 Поразки 1
3 Голи 4

Переможець поєдинку України й Ісландії вийде у фінальну частину Євро-2024, де його суперниками у групі E будуть збірні Бельгії, Словаччини та Румунії.

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Україна - Ісландія.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK