Україна - Ісландія: де дивитися матч 26.03.2024 кваліфікації Євро-2024

Команди зустрінуться у фінальному матчі відбору на Євро-2024. Дізнайся, де дивитися матч Україна - Ісландія у прямому ефірі на ISPORT.ua.
26 березня, 07:33
Україна - Ісландія: де дивитися матч / Getty Images
Україна - Ісландія: де дивитися матч / Getty Images

У вівторок, 26 березня, збірні України й Ісландії зустрінуться у фіналі плей-офф кваліфікації Євро-2024.

Переможець цього вирішального відбіркового протистояння завоює путівку до фінальної частини чемпіонату Європи, який пройде у Німеччині.

Поєдинок України й Ісландії відбудеться у польському Вроцлаві на стадіоні Тарчинські Арена. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

Читайте також: Україна - Ісландія: прогноз на фінал відбору на Євро-2024

Де і коли дивитися матч Україна - Ісландія

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Україна - Ісландія, яка розпочнеться 26 березня о 21:45 за київським часом.

Окрім того, в Україні матч покаже відеосервіс MEGOGO. У цьому випадку поєдинок транслюватиме канал MEGOGO Футбол 1. Також матч у прямому ефірі буде показаний на регіональних телеканалах Суспільного.

Читайте також: Син легенди, зірковий партнер українця та інші: хто вони, наступні суперники збірної?

У своїй історії Україна й Ісландія провели між собою чотири матчі. На груповому етапі кваліфікації Євро-2000 українська збірна здобула перемогу 1:0, а ще один поєдинок завершився внічию 1:1. У групі відбіркового циклу чемпіонату світу-2018 команди також розійшлися миром 1:1, а у другому матчі успіх святкували вже ісландці - 2:0.

Переможець майбутнього протистояння України й Ісландії потрапить до фінальної частини Євро-2024, де його суперниками у групі E стануть збірні Бельгії, Словаччини та Румунії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK