Україна - Ісландія: онлайн-трансляція матчу 26.03.2024 плей-офф відбору на Євро-2024

Команди зустрінуться у матчі кваліфікації чемпіонату Європи-2024. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
26 березня, 21:45
Україна - Ісландія: онлайн-трансляція матчу / Getty Images
Україна - Ісландія: онлайн-трансляція матчу / Getty Images

У вівторок, 26 березня, збірні України й Ісландії зустрінуться у фінальному матчі плей-офф кваліфікації Євро-2024, розігравши путівку на континентальну першість у Німеччині.

Майбутні суперники пробилися до вирішального поєдинку кваліфікації чемпіонату Європи, вигравши свої півфінальні протистояння. Українська національна команда відігралася та вирвала перемогу 2:1 над Боснією і Герцеговиною, а ісландці, також пропустивши першими у матчі проти Ізраїлю, у підсумку розгромили супротивника з рахунком 4:1.

Читайте також: Україна - Ісландія: прогноз на фінал відбору на Євро-2024

Матч кваліфікації Євро-2024 між збірними України й Ісландії відбудеться у польському Вроцлаві на стадіоні Тарчиньскі Арена. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

Текстова онлайн-трансляція матчу Україна - Ісландія

Онлайн-трансляція буде доступна у вівторок, 26 березня, о 21:45 за київським часом

Дивитись онлайн трансляцію матчу Україна - Ісландія

В Україні матч покаже відеосервіс MEGOGO. У цьому випадку поєдинок транслюватиме канал MEGOGO Футбол 1. Також матч у прямому ефірі буде показаний на регіональних телеканалах Суспільного.

Збірні України та Ісландії у своїй історії провели між собою чотири матчі, які відбулися у рамках відбіркових циклів Євро-2000 і чемпіонату світу-2018.

У кваліфікації чемпіонату Європи українці здобули перемогу 1:0, а ще один поєдинок завершився внічию 1:1. У відбірковій групі світової першості команди також розійшлися миром 1:1, а у другому матчі успіх святкували вже ісландці - 2:0. Таким чином, у статистиці особистих зустрічей у збірних зараз паритет, а Ісландія краща лише за різницею забитих та пропущених м'ячів - 4:3.

Читайте також: Син легенди, зірковий партнер українця та інші: хто вони, наступні суперники збірної?

Переможець майбутнього протистояння України й Ісландії завоює путівку до фінальної частини Євро-2024, де його суперниками у групі E стануть збірні Бельгії, Словаччини та Румунії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK