"Концентрація на кожній грі": Ребров розповів про мету збірної України на Євро-2024

Українська команда готується до товариських матчів перед чемпіонатом Європи.
2 червня, 17:52
Сергій Ребров / Getty Images
Сергій Ребров / Getty Images

Майбутній товариський матч проти збірної Німеччини буде використаний збірною України під керівництвом Сергія Реброва як підготовка до чемпіонату Європи-2024, який стартує 14 червня.

Під час передматчевої прес-конференції 49-річний наставник "синьо-жовтих" поділився цілями своєї команди на майбутньому турнірі.

"Ми дуже раді представляти Україну на такому турнірі. Усі зможуть побачити наш прапор на Євро. Україна прагне доєднатися до європейської родини, тому важливо бути тут разом із найкращими командами континенту", - цитує Реброва офіційний сайт УАФ.

"Треба сконцентруватися на кожній грі. У нас гарний баланс між молодими й досвідченими гравцями. Наш перший матч на Євро — із Румунією, ми повинні зосередитися на підготовці до нього, а далі подивимося".

Сергія Станіславовича також запитали щодо найважчої частини підготовки.

"Завжди важко порівнювати. Якщо порівнювати з нашими захисниками, які боронять Україну, то це ніщо. У чому проблема — здолати трохи більшу дорогу? Усі наші футболісти це розуміють. Я говорив їм, що великий успіх — потрапити на Євро. Але ми повинні показати свій максимум, щоб бути конкурентоспроможними у фінальному турнірі".

Раніше головний тренер збірної України Сергій Ребров обговорив збірну Німеччини, порівнявши її з тією командою, якою вона була рік тому під час їхньої попередньої зустрічі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK