Поліція Німеччини закликала англійських фанатів відмовитися від пива на користь канабісу

Цікавий обмін запропонували німецькі правоохоронці.
14 червня, 18:32
Гаррі Кейн / Getty Images
Гаррі Кейн / Getty Images

Німецька поліція попередила англійських уболівальників перед чемпіонатом Європи-2024 та закликала їх курити марихуану замість вживання алкоголю, повідомляє Daily Mail.

Раніше цього тижня поліція зажадала, щоб на Велтінс Арені, де збірна Англії зіграє із Сербією, фанатам "Трьох левів" пропонували лише слабоалкогольне пиво перед грою.

Правоохоронні органи стурбовані тим, що як англійські, так і сербські вболівальники можуть створити проблеми на стадіоні та навколо нього у Гельзенкірхені, якщо вони будуть у стані алкогольного сп'яніння.

Тепер поліція хоче, щоб уболівальники курили марихуану, а не пили алкоголь, оскільки це зробило б їх спокійнішими і розслабленішими.

"Любителі курити марихуану на вулиці для нас не проблема. Якщо ми побачимо групу людей, які п'ють алкоголь і виглядають трохи агресивно, і іншу групу, що курить марихуану, ми, звичайно, подивимося на групу, яка п'є алкоголь", - заявив представник поліції Німеччини.

"Вживання алкоголю може зробити когось агресивнішим, а куріння марихуани викликає у людей холодний настрій. Ми хочемо запобігти насильству і забезпечити безпеку людей".

Джерело: Getty Images

Читайте також: "Ремейк 2016 року": Манчестер Юнайтед порозпитував колишніх гравців клубу про переможця Євро-2024

"Наша увага буде зосереджена на фанатах, які п'ють і потенційно можуть проявляти агресію — саме тому ми вживаємо запобіжних заходів щодо алкоголю".

Варто зазначити, що 1 квітня цього року Німеччина приєдналася до низки країн, які легалізували канабіс для особистого використання.

Парламент країни ухвалив закон, який легалізує вирощування та споживання обмеженої кількості наркотику. Рішення було ухвалено з метою регулювати поведінку 4,5 мільйонів німців, які, за оцінками, його використовуватимуть.

Було легалізоване вирощування до трьох рослин для особистого споживання та володіння до 25 грамів канабісу.

Проте вболівальникам буде заборонено курити марихуану прямо на стадіоні, а також у фан-зонах.

Нагадаємо, що редактори ISPORT зробили свій прогноз на майбутній чемпіонат Європи-2024, у якому візьме участь збірна України.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK