Вихід до четвірки найкращих та гольові досягнення Довбика: EA FC 24 спрогнозувала результат України на Євро

Легендарний футбольний симулятор показав, на що здатні "синьо-жовті" у віртуальному світі.
15 червня, 10:07
Збірна України з футболу  / Getty Images
Збірна України з футболу / Getty Images

Уже в понеділок, 17 червня, збірна України з футболу проведе свій стартовий матч на Євро-2024 проти Румунії. Наші хлопці на папері мають непогані шанси не лише на перемогу над "триколірними", а й на вихід із групи.

При цьому, щоб трохи заспокоїти себе і дізнатися, що скаже комп'ютер, редакція ISPORT вирішила провести симуляцію чемпіонату Європи в EA FC 24, дізнавшись, як завершать турнір "синьо-жовті".

Зазначимо одразу, що ми взяли збірну України у тому вигляді, в якому вона була в режимі EURO-2024, лише трохи "похімічивши" з лавкою запасних.

Перейдемо ближче до симуляції успіхів наших футболістів на турнірі. Почали ми не дуже вдало, поступившись у завзятій боротьбі Румунії. Щоправда, ми змогли реабілітуватися перемогою над Словаччиною, а ось із бельгійцями нас знову чекала невдача.

У підсумку, Україна посіла третє місце і зуміла все ж таки вийти у плей-офф, де на неї чекало серйозне випробування в особі чинних володарів трофею.

На щастя, таке важке випробування завершилося нашим тріумфом після 120 хвилин наполегливої ​​боротьби, проте у чвертьфіналі доведеться знову попітніти.

І знову "синьо-жовті" показали свою силу та завзяття, обігравши господарів турніру, після чого наш майбутній опонент не виглядав таким грізним.

На папері наші шанси були приблизно рівні, особливо з огляду на попередні ігри у плей-офф, проте прагнення Швейцарії виявилося сильнішим, через що Україна залишила турнір на стадії півфіналу.

Однак, сумувати не варто, адже гра передбачила для нас неймовірно високу позицію на турнірі, що заслуговує гордості за команду.

При цьому наш форвард Артем Довбик у підсумку став найкращим бомбардиром Євро-2024, забивши шість голів!

На цьому ми не зупинилися та провели ще кілька симуляцій. Україна в них показує різні результати, в одній із симуляцій наша команда посіла третє місце і вже не змогла вийти у плей-офф, в іншій "синьо-жовті" повторили свій успіх, дійшовши до півфіналу!

Одного разу Україна виграла свою групу, а у турнірній сітці їй потрапили Угорщина у 1/8, Польща у 1/4 і знову ж таки Швейцарія у півфіналі. Цього разу у вирішальний матч вийти змогли, але програли Франції.

Слід зазначити цікаву закономірність. Майже в кожній симуляції польський нападаючий Кароль Свідерські забиває дуже багато голів та входить до ТОП бомбардирського списку.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: збірна України EA FC 24

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK