Зінченко: Футбол збірних дуже вирівнявся. Багато команд показують хорошу гру

Півзахисник України висловився про рівень команд на Євро-2024.
15 червня, 20:46

Футболіст збірної України Олександр Зінченко висловився про склад "жовто-блакитних" та загальний рівень команд на Євро-2024.

За словами Зінченка, рівень збірних приблизно рівний, хоча ті команди, де виступають найдорожчі гравці світу - виділяються.

Читайте також: Суперники України на Євро-2024: Румунія – команда, яку ще спробуй пробий

"У нас зараз дуже хороший мікс досвідчених гравців та молоді, тому ми допомагаємо один одному, підштовхуємо один одного. Сподіваюся, це допоможе всім нам на турнірі. 

З минулого досвіду я розумію, що на цьому рівні немає можливості припускатися багатьох помилок, тому що тут зібрані найкращі команди та гравці Європи, які одразу за це покарають. Потрібно бути максимально сфокусованим та показувати свою найкращу гру. Є момент — потрібно забивати, інакше потім будеш кусати лікті

Футбол на рівні збірних дуже вирівнявся, багато команд показують хорошу гру. Так, можна виділити ті команди, де зібрані топові гравці, які коштують по 150-200 мільйонів nf роблять різницю. Але всі інші команди борються за себе і свої країни, тому нам буде складно з будь-яким суперником у групі", - сказав Зінченко пресслужбі УЄФА.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK