Модрич - про поразку Іспанії: Це був один із тих матчів, коли нічого не виходить

Капітан визнав, що тепер у Хорватії немає права на помилку.
16 червня, 10:35
Лука Модрич / Getty Images
Лука Модрич / Getty Images

Капітан збірної Хорватії Лука Модріч прокоментував поразку від збірної Іспанії.

Нагадаємо, що в першому турі Євро-2024 Хорватія сенсаційно поступилася "червоній фурії" .

Модріч визнав, що суперник заслужив на перемогу, проте Хорватія просто не скористалася своїми шансами. Тепер у команди немає права на помилку.

"Це не той результат, на який ми розраховували, але що є, те є. У нас є ще два матчі, щоб покращити та виправити ситуацію. У першому таймі ми були самі не свої, нам не вистачало енергії, і ми стояли занадто далеко від їхніх гравців. Вони покарали нас за це.

У нас теж були шанси, але це був один із тих матчів, коли що не пробуй, нічого не виходить. Ми поліпшили гру в другому таймі і були набагато кращими, але цього було недостатньо. На мій погляд, їхня перемога була заслуженою. Можливо, рахунок мав бути не таким розгромним.

У нас більше немає права на помилки, ми повинні відновитися і виграти майбутні матчі. У якомусь сенсі це добре, тому що ми знаємо, що у нас немає іншого виходу, окрім як перемагати. Нам потрібно добре підготуватися, проаналізувати, що пішло не так, і стати набагато кращими, особливо в плані енергії", - сказав Модріч.

Нагадаємо, що в наступному турі хорвати зіграють проти Албанії, а повний розклад матчів Євро-2024 доступний на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Лука Модріч

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK