"Готові до будь-яких сценаріїв": Тренер збірної Румунії - про матч з Україною

Едвард Йорданеску поділився очікуваннями від стартового поєдинку Євро-2024.
17 червня, 07:52
Едвард Йорданеску / Getty Images
Едвард Йорданеску / Getty Images

Головний тренер збірної Румунії Едвард Йорданеску прокоментував майбутній матч проти України у першому турі групової стадії Євро-2024.

"Можу сказати, що команда готова. Ми можемо говорити про наші цілі щодо виходу з групи, але ми повинні робити все крок за кроком. Якщо ми гратимемо на максимумі, я впевнений, що у нас будуть шанси.

Я щиро можу пообіцяти вболівальникам, що ця команда віддасть усі сили на полі. Ми дуже поважаємо наших суперників, але хочемо, щоб усе склалося успішно для нас. Румунія останнім часом не так добре грала на чемпіонатах Європи, тому ми намагатимемося виступити краще, ніж минулого разу. Ми намагаємось бути прикладом для нашої молоді.

Ми поважаємо Україну. Їхній тренер досяг неймовірних результатів, але коли почнеться матч, багато речей вже не матимуть значення. Ми хвилюємось. Це нормально на такому турнірі. Потрібно спрямувати хвилювання у правильне русло. Ми повинні зіграти розумно та надійно. Ми у фінальній стадії, тож нам нема чого боятися".

Читайте також: Румунія - Україна: прогноз на матч Євро-2024

"Ми готові до будь-яких сценаріїв. Ми хочемо знаходити рішення, залишаючись у той же час вірними собі. Ми повинні бути кращими у певні моменти, інакше буде дуже складно. Збірна України має гравців, які виступають в Англії. Якщо постійно грати у європейських клубних турнірах, це має певну цінність.

У свій день народження я бажаю, щоб усі були здорові, оскільки до нашого офіційного старту на Євро залишилося лише кілька годин. Я хочу побачити найкращу версію збірної Румунії. Я бажаю, щоб кожен із нас був упевнений у першій грі, переконаний, що ми можемо це зробити, а також готовий віддати всі сили на полі, щоб представляти Румунію так, як вона має бути представлена", - наводить слова Йорданеску офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що матч першого туру групового раунду Євро-2024 між Румунією та Україною відбудеться у Мюнхені в понеділок, 17 червня, і розпочнеться о 16:00 за київським часом.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Румунія - Україна.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK