Галлас порівняв збірну Португалії з Аргентиною на ЧС-2022

Француз вважає, що вся команда згуртується навколо Роналду.
18 червня, 14:44
Збірна Португалії / Getty Images
Збірна Португалії / Getty Images

Колишній захисник збірної Франції Вільям Галлас порівняв нинішню Португалію з Аргентиною на ЧС-2022.

Француз вважає, що збірна Португалії буде опікати Кріштіану Роналду, як Аргентина опікувалася Ліонелем Мессі, прибираючи за своїм лідером і дозволяючи йому робити на полі, що завгодно.

"Можна сказати, що це, ймовірно, останній чемпіонат Європи для Роналду. Тренер повністю його підтримує. Усі розуміють, що фізично це вже не той гравець, що був у молодості, але це не має значення. Я думаю, що команда буде вибудувана так, щоб компенсувати це.

Усі гравці прикриватимуть його зону, тому що вони люблять його. Я очікую щось схоже з тим, що ми бачили з Мессі на останньому чемпіонаті світу в Катарі. Всі його товариші по команді бігали за нього, і я думаю, що з Португалією буде та сама історія, з Роналду, який піднімає трофей у Берліні.

Ця збірна Португалії дійсно страшна, і я вважаю - це команда, яку потрібно обіграти, якщо ви хочете виграти Євро-2024", - цитує Галласа Goal.

Нагадаємо, що сьогодні Португалія стартує на Євро матчем проти Чехії, а з усіма результатами і розкладом Євро-2024 ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK