Грузія - Чехія: Огляд та результат матчу чемпіонату Європи 22.06.2024

"Хрестоносці" продемонстрували неймовірну самовіддачу в обороні, заслуживши на позитивний результат.
22 червня, 17:59

В рамках другого туру групового етапу чемпіонату Європи Грузія зустрілась з Чехією.

Номінальні гості мали два чудових момента вже на старті зустрічі, але з ударами Патріка Шика впорався Гіоргі Мамардашвілі.

Грузини, витримавши стратовий натиск, спробували піти в свої атаки, проте з останнім пасом та ударом в підопічних Віллі Саньоля виникали проблеми.

На 14-ій хвилині Лукаш Провод намагався пробити Мамардашвілі з дальньої дистанції. Чеху мав допомогти рикошет, але Гіоргі впорався з цим.

Трохи пізніше Чехія все ж забила трохи курйозно. Втім, епізод переглянули на VAR та виявилось, що автор м'яча Адам Гложек зіграв рукою.

Наприкінці першого тайму підопічні Івана Гашека ще раз зіграли рукою, але вже в своїй штрафній. Зробив це Робін Гранац і в підсумку суддя матчу призначив пенальті, який реалізував Жорж Мікаутадзе.

Чехи мали після цього ще одну дуже небезпечну атаку, яка закінчилась тим, що після вкиданню аута Патрік Шик пробив на воротах, а Мамардашвілі зумів здійснити чудовий сейв.

В другому таймі вже не було такої кількості подій на полі, проте, ще одне взяття воріт глядачі побачили. Його автором став вже згаданий Шик.

Також варто відзначити практично 100% момент у Грузії наприкінці поєдинку. Колектив Віллі Саньоля вибіг у контратаку 3 в 2, але Саба Лобжанідзе, який вийшов на заміну, відправив м'яч вище воріт.

Статистика матчу Чемпіонату Європи Грузія - Чехія

Грузія - Чехія 1:1

Голи: Мікаутадзе, 45+4 - Шик, 59

xG: 0.93 - 3.06
Удари: 5 - 24
Удари в площину воріт: 2 - 10
Володіння м'ячем: 44% - 56%

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Грузія Чехія

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK