Данія - Сербія 0:0: огляд матчу та результат гри 25.06.2024

Скандинави відправляються в плей-оф, а балканці вилітають.
25 червня, 23:58
Данія та Сербія зіграли внічию / Getty Images
Данія та Сербія зіграли внічию / Getty Images

У вівторок, 25 червня, збірні Данії та Сербії зустрічалися у групі С у рамках заключного туру групового етапу Євро-2024.

Перший тайм пройшов у боротьбі без особливих небезпечних моментів із перевагою данців, а серби не змогли завдати жодного удару по воротах.

На 20-й хвилині Еріксен у дотик пробивав з-за меж штрафного майданчика в нижній лівий кут, але голкіпер перевів на кутовий. Незабаром Вінд після подачі з кутового разом із м'ячем та голкіпером Райковічем завалився у ворота, проте гол передбачувано скасували через порушення з боку данця.

Джерело: Getty Images

Другу половину зустрічі також активно розпочали данці. Утім, на 54-й хвилині серби могли вийти вперед за рахунок автогола, але взяття воріт було скасовано через офсайд.

Перший удар у площину воріт від данців у другому таймі стався на 65-й хвилині, коли Вестергор добре пробивав після подачі кутового, проте точно в руки голкіперу. Серби ж уперше в матчі пробили у бік воріт суперника на 81-й хвилині, коли Мітровіч відправив м'яч поруч із правою стійкою.

Джерело: Getty Images

У підсумку суперники так і не змогли відзначитися, розійшовшись безгольовим миром. Після також нульової нічиєї у паралельному матчі Англія - ​​Словенія Данія зберегла за собою друге місце у групі та зіграє у плей-оф, а Сербія вилетіла з Євро-2024, посівши останню позицію.

Статистика матчу групового етапу Євро-2024 Данія - Сербія

Данія - Сербія 0:0

Очікувані голи (xG): 0.68 - 0.53
Володіння м'ячем: 52% - 49%
Удари: 10 - 5
Удари у площину: 3 - 1
Кутові: 8 - 2
Фоли: 12 - 5
Атаки: 46 - 25

Данія: Шмейхель - Андерсен, А. Крістенсен, Вестергор - Ба (Р. Крістенсен, 77), Юльманн (Ділейні, 77), Гейб’єрг, Меле - Еріксен - Гойлунн (Дольберг, 58), Вінд (Сков Ольсен, 46).

Сербія: Райковіч - Вельковіч, Міленковіч, Павлович - Міяїловіч (Младеновіч, 73), Іліч (Влаховіч, 67), Гудель (Йовіч, 46), Живковіч - Самарджіч (Тадіч, 46), Мітровіч, Лукіч (Мілінковіч-Савіч, 87).

Попередження: Вінд, Юльманн - Міленковіч, Мітровіч.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK