Сітка плей-офф Євро-2024: прогнози на переможця турніру

Редактори ISPORT виділили своїх фаворитів в боротьбі за звання чемпіона Європи.
29 червня, 13:13

Перед стартом групового раунду чемпіонату Європи наша команда ділилася своїми думками та прогнозами, серед яких ми писали, хто має перемогти в турнірі.

Перший раунд Євро-2024 міг змінити думку декого з редакторів, адже якісь команди показали не найкращий рівень футболу, інші зіграли краще, ніж цього очікували.

Пари 1/8 фіналу Євро-2024

  • 29.06 Швейцарія - Італія
  • 29.06 Німеччина - Данія
  • 30.06 Іспанія - Грузія
  • 30.06 Англія - Словаччина
  • 01.07 Португалія - Словенія
  • 01.07 Франція - Бельгія
  • 02.07 Румунія - Нідерланди
  • 02.07 Австрія - Туреччина

Що ж, знайомимо вас з думкою наших редакторів, як виглядатиме повна сітка плей-офф Євро-2024

Василь Медвідь

На відміну від інших своїх колег, я вирішив трошки "зчітерити" та додати прогноз "серцем" і прогноз розумом.

У першому в фіналі зустрінуться дві головні сенсації цього Євро - Грузія та Австрія. Насправді, я вважаю, що навіть, якщо це станеться, то більше шансів буде в австрійців, проте, грузини захопили мене своїм бажанням та самовіддачею протягом усіх трьох матчів групового етапу, тож, переможцем мого серця стали саме вони.

Якщо ж відкинути персональні симпатії, то гадаю, що чемпіоном стане Англія. Так, підопічні Гарета Саутгейта не вражали грою на груповому етапі, але результат вони здобувати вміють, а це є найголовнішим. Думаю, що якісь проблеми у "трьох левів" виникнуть лише в фіналі, бо ж їхня частина сітки є набагато простішою, а у самому фіналі, можливо, саме цей фактор виявиться головним.

Андрій Безуглий

На груповому етапі Німеччина, Португалія та Іспанія показали більш чемпіонську і яскраву гру, ніж основні фаворити турніру Англія і Франція. Якщо Саутгейт і Дешам не просто збирали сили, а планують так виграти турнір, то я розраховую, що суперникам вдасться їх зупинити без особливих зусиль і вибити вже на стадії чвертьфіналів. Хоча цілком можна чекати сенсації вже в 1/8 фіналу.

Якщо ж у перших іграх усе піде очевидним шляхом, усі три моїх фаворити зустрінуться в сітці занадто рано. І, мабуть, ігри у верхній частині сітки вже з 1/4 можна вважати достроковими фіналами, в той час як внизу, якщо я помиляюся щодо Англії, буде просто легка прогулянка для "трьох левів". Однак я впевнений, що і Туреччині, і Італії є чим здивувати вболівальників. 

Ігор Міщук

Невже хтось повірив у якусь феноменальну силу Грузії проти невмотивованих португальців у непотрібному їм матчі та захопився настільки, що ледь не почав списувати лузітан із рахунків? Не смішіть. Збірна Португалії поки що виглядає найбільш збалансованою командою з достатнім ресурсом для перемоги в турнірі, хоча і від чвертьфіналу на неї очкують протистояння гідні фіналу.

Спочатку, ще до старту Євро-2024, як фаворит розглядалася Англія, але зовсім невиразна гра на груповому етапі її позиції похитнула. Замість "трьох левів" можна ризикнути віддати перевагу Італії, яка здатна дати результат у легшій половині сітки плей-оф, проте захистити титул об'єктивно не зможе.

Богдан Войченко

Мій вибір припав на Францію як переможець Євро-2024, тому що команда особливо не змінилася з минулого міжнародного турніру, зумівши стати віце-чемпіоном світу. Шанси підопічних Дідьє Дешама, як завжди, одні з найвищих, проте сітка у команди буде вкрай непростою, адже на шляху їм зустрінуться суцільні топи.

Португальці та іспанці будуть пройдені на досвіді, а ось з Англією у фіналі відбудеться битва антифутболу, де фактор Кіліана Мбаппе та більш зіграної збірної Франції має зіграти свою роль та привести команду до трофею.

Василь Войтюк

В 1/8 фіналу майже всі пари виглядають дуже "однобокими" з явним фаворитом, який не має права "оконфузитися". Найцікавішою тут виглядає пара Швейцарія - Італія і мені чомусь здається, що саме Швейцарці мають стати першими, хто виб'є якусь імениту команду з турніру.

Перед стартом першості я ставив на Португалію, як майбутнього переможця, і своєю грою ця команда показала, що дійсно може називатися фаворитом турніру. Якщо Кріштіану Роналду лише не увімкне режим "Артема Довбика" і не почне всіма правдами і неправдами намагатися забити гол, погано впливаючи на командний результат, то ця команда має всі можливості пройти до вирішального матчу і здобути там перемогу.

Нагадаємо, на ISPORT можна ознайомитися з повним розкладом і результатами матчів Євро-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: чемпіонат Європи 2024

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK