Дешам продовжить працювати зі збірною Франції, незважаючи на виліт із Євро-2024

Наставника "Les Bleus" ніхто не звільнятиме за невихід у фінал турніру.
10 липня, 21:00
Дідьє Дешам / Getty Images
Дідьє Дешам / Getty Images

Збірна Франції не змогла вийти у фінал чемпіонату Європи-2024, зазнавши поразки від збірної Іспанії (1:2) у рамках півфіналу.

Президент Федерації футболу Франції (ФФФ) Філіп Діалло заявив, що Дідьє Дешам не втратить посаду головного тренера збірної.

"Я не бачу причин ставити під сумнів його контракт. Минулі результати говорять на його користь, і цілі досягнуті. Дідьє продовжить свою місію", - цитує Діалло Sky Sports.

"Ми збираємося поговорити один з одним протягом наступних кількох днів, щоб глибше проаналізувати, чого нам не вистачило в цьому півфіналі і що дозволило б нам пройти далі".

"За цей місяць я побачив багато професіоналізму та прагнення до досконалості. Нам потрібно, щоб французька команда рухалася в цьому напрямі".

Читайте також: Саудівський клуб очолить екстренер збірної Франції

Дідьє Дешам очолює збірну Франції з 2012 року. У січні 2023 року ФФФ продовжила угоду з 55-річним фахівцем до 31 липня 2026 року.

За 12 років на чолі "триколірних" Дешам привів Францію до перемоги на чемпіонаті світу (2018) і в Лізі націй (2020/21). При цьому французи також програли фінал домашнього Євро-2016 та фінал чемпіонату світу-2022.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK