Роналду розповів, чому плакав після незабитого пенальті в 1/8 фіналу Євро-2024

Кріштіану відчув, що підвів себе та близьких.
12 вересня, 20:33
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Нападник збірної Португалії та Ан-Насра Кріштіану Роналду в розмові з Ріо Фердінандом розповів, чому він розплакався після незабитого пенальті у ворота Яна Облака в 1/8 фіналу Євро-2024.

За словами футболіста, він розплакався не через те, що відчув, що у разі вильоту Португалії всі будуть звинувачувати його.

Читайте також: Роналду: Манчестер Юнайтед, як і раніше, великий клуб і я радий, що там відбуваються зміни

"Коли ти захоплений тим, що робиш, ти можеш не турбуватися про свої почуття. Наприклад, я плакав того дня, коли не забив пенальті, який, на мою думку, Облак відбив фантастично. Коли я плакав, то не тому, що відчував, що якщо не заб'ю пенальті і Португалія вилетить, то світ звалиться на мене. Це не через це, Ріо. Ці люди не знають мене.

Уяви, останні 27 пенальті ти забиваєш, а потім не забиваєш один, в цей період ти відчуваєш себе погано. Люди, які приходять на стадіон - твої діти, твоя мама, твоя кохана, всі, мені було сумно через це. Ти думаєш, я думаю, що я не реалізував пенальті, і Португалія накинеться на мене. Вони скажуть, що ми програли, бо Кріштіану не реалізував пенальті? Я навіть не думав про це, клянуся Богом.

Коли я не реалізував пенальті, мені було погано через себе, вболівальників, сім'ю, а не через те, що люди говорять. Ти маєш виражати себе, ти не можеш приховувати такі речі", - сказав Роналду на своєму Youtube-каналі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK