Марсело зворушливо попрощався з Реалом

Бразилець провів тривалу частину своєї кар'єри у мадридському клубі.
2022 г., 13 червня, 17:54
Марсело / Getty Images
Марсело / Getty Images

Бразильський захисник Реала Марсело залишив клуб після закінчення сезону.

Футболіст провів прощальну прес-конференцію, під час якої звернувся до мадридського клубу та його фанатів.

"Хочу подякувати клубу, своїм товаришам за командою за те, що мені пощастило грати тут усі ці роки, тренерам, персоналу, який став сім'єю, людям, які працюють на базі, охоронцям і всім, хто причетний до клубу... Я хочу подякувати Мадриду за все це. Я був щасливий перебувати у найкращому клубі світу. Мої діти побачили, що я зміг грати у найкращому клубі світу".

"Коли я залишив Бразилію, я хотів грати у великій команді та грати у Лізі чемпіонів. Коли я підписав контракт з Реалом, я думав, що зможу досягти вершини. І ось я гравець із найбільшою кількістю титулів у його історії.

Я хочу особливо відзначити Рауля. Коли народився мій син, ти, як капітан, багато чого навчив мене. Я цього не забув. З того часу я став тебе бачити прикладом і хотів наслідувати тебе. Сьогодні я йду звідси і хочу сказати, що ти був прикладом для мене", - наводить слова Марсело As.

Варто зазначити, що бразилець не стримав сліз та розплакався під час прощання з клубом.

Читайте також: Марсело оновив татуювання на честь перемоги Реалу у Лізі чемпіонів

Нагадаємо, після закінчення сезону бразилець оголосив про звільнення з мадридського клубу. Марсело виступав за Реал з 2007 року, зігравши за цей час у складі мадридців 546 матчів, у яких забив 38 голів та зробив 103 результативні передачі.

Разом із клубом він шість разів ставав чемпіоном Іспанії, виграв два Кубки та п'ять Суперкубків Іспанії, п'ять Ліг чемпіонів, три Суперкубки УЄФА та чотири Клубні чемпіонати світу.

Раніше повідомлялося, що Реал попрощався із бразильцем.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK