Малиновський: Щоб виступати за Аталанту, потрібно розуміти гру, бути ментально стійким.

Українець підбив підсумки сезону для бергамського клубу.
2022 г., 17 червня, 11:16
Руслан Маліновський / Getty Images
Руслан Маліновський / Getty Images

Український півзахисник Аталанти Руслан Малиновський висловився про результати команди, які були показані минулого сезону.

За словами футболіста, італійський клуб не виконав завдання, яке ставило керівництво, однак намагатиметься виправити становище вже в наступному розіграші.

"Цього року ми не досягли поставленої мети. Ми повинні виправитися в наступному сезоні. У команди відмінний менталітет, але були деякі проблеми. Коли ми кваліфікувалися в Лігу чемпіонів, Гасперіні відразу сказав нам, що цей чемпіонат буде складніший, ніж попередній. Він передбачав. такий розвиток подій. Потім ми втратили дуже багато очок вдома, втім, але ми можемо зростати і надалі. Ми вийдемо в єврокубки".

Малиновський також наголосив на особливостях роботи під керівництвом Гасперіні.

"Гасперіні дуже добре пояснює, що потрібно робити на полі, це одна з найкращих характеристик. Якщо вдається реалізувати ці ідеї, все працює чудово. У футболі проблеми виникають саме в тих випадках, коли тренер погано пояснює чи футболіст не робить те, що його просять. Я багато чому навчився за три роки в клубі завдяки йому. Виступати за Аталанту - нелегко, адже треба розуміти гру, бути ментально стійким", - наводить слова Малиновського. Sky Italia.

Чинний контракт Малиновського з Аталантою розрахований до літа 2023 року.

Минулого сезону 29-річний українець провів 30 матчів у чемпіонаті Італії, в яких забив шість голів та виконав чотири гольові передачі.

Раніше повідомлялося, що Малиновський може увійти до угоди між Аталантою та Ювентусом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK