Лапорта: Барселона - болід Формули-1 без бензину і з двигуном, що заклинив.

Глава каталонського клубу висловився про стан справ.
2022 г., 17 червня, 16:45
Жоан Лапорта / Getty Images
Жоан Лапорта / Getty Images

Президент Барселони Жоан Лапорт порівняв команду з болідом Формули-1.

"Ми опинилися в дуже делікатному фінансовому становищі. Барселона - це болід Формули-1, і ми знайшли його без бензину і двигуна, що заклинив.

Будь-яку іншу компанію вже розпустили, і партнери мали б внести свої гроші, але ми сказали "ні" і почали працювати, скорочуючи заборгованість, зарплати, отримуючи більше доходів від спонсорства, в тому числі завдяки угодам зі світовими брендами – як Spotify. І ми працюємо над тим, щоб отримати фінансування для компанії Espai Barça.

Нам вдалося завести машину, але вона не поїхала, і ми подумали про те, щоб активувати механізми відновлення економіки клубу завдяки активам, які у нас є. Мета полягає в тому, щоб Барселона завжди належала членам клубу. Я сказав це в Сенаті, і поки я президент, Барселона завжди належатиме сосьос.

Читайте також: Альба: Хотів би, щоб Барселона могла підписати багато гравців, але не завжди все райдужно

У нас знову будуть власні кошти, ми зможемо повернути борг у розумний спосіб, зможемо вкладати гроші в наші команди. Ми направляємо болід у піт-стоп, щоб зробити певні корективи, потім ми відправимо машину на стартові ґрати та вийдемо на гонку, щоб виграти її.

Ми хочемо, щоб Барселона могла конкурувати із клубами-державами, якими володіють мільйонери. Якщо ми продовжимо зазнавати збитків, наші конкуренти та люди, які володіють владою в різних організаціях, ставитимуть на нашому шляху багато перешкод", – сказав Лапорта в інтерв'ю Mundo Deportivo.

Раніше повідомлялося, що Барселона визначилася із літніми трансферними цілями.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона Жоан Лапорта

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK