Президент Мілана: Серія А перетворилася на Серію Б порівняно з іншими топовими чемпіонатами

Паоло Скароні розповів про відставання італійського чемпіонату та будівництво нового стадіону.
2022 г., 20 червня, 19:58
Паоло Скароні / https://sempremilan.com/
Паоло Скароні / https://sempremilan.com/

На початку 21-го століття італійська Серія А вважалася найкращою лігою світу. Проте фінансова криза, необдумані витрати деяких власників та нездатність передбачити напрямок розвитку спорту відкинуло італійців назад, а на перший план вийшли АПЛ та Ла Ліга.

Президент Мілана Паоло Скароні заявив, що всьому чемпіонату потрібно якнайшвидше виправити ситуацію, інакше відставання стане надто велике.

"Наша Серія А перетворилася на Серію Б порівняно з іншими вищими європейськими лігами. Усі майже перевершили нас за останні 20 років", - цитує Скароні. Eurosport.

"Продукт, який ми пропонуємо, поганий, просто тому, що ми не можемо собі дозволити Мессі та Мбаппе. Якщо ми продовжуватимемо в тому ж дусі, ми все далі і далі віддалятимемося від досконалості футболу".

Populous - проект нового миланского стадиона
Populous - проект нового миланского стадиона

Далі йшлося про будівництво нового стадіону для "россонері".

"Ми маємо представити цікавий продукт. Футбол — це спорт, але водночас це видовище, а видовище вимагає гарного і, можливо, добре освітленого стадіону, завжди повного вболівальників, не надто великого і не надто маленького".

"Будівництво інфраструктури в Італії - серйозна проблема. Зараз відбудеться нове всенародне опитування, процес, який займе рік. Є всі погодження і треба ще провести всенародне опитування. Розташування? Перша область, яка дасть нам добро, ми візьмемо її. Я дуже оптимістичний щодо району Сан-Сіро".

Раніше стало відомо, що Мілан незабаром продовжить контракти із важливими членами керівництва клубу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK