Барселона не зможе грати на Камп Ноу у сезоні-2023/24

На цей період заплановано реконструкцію арени.
2022 г., 21 червня, 18:38
Камп Ноу / Getty Images
Камп Ноу / Getty Images

Барселона не зможе грати домашні матчі сезону-2023/24 на Камп Ноу. офіційний сайт клубу. "Синьо-гранатові" не зможуть користуватися своєю ареною через реконструкцію, яка запланована на цей період.

Натомість каталонці гратимуть на Олімпійському стадіоні імені Луїса Компаніса. У вівторок, 21 червня, було представлено угоду, досягнуту клубом та міською радою Барселони.

Барселона зможе використати стадіон із серпня 2023 року по травень 2024 року. Місткість стадіону становить близько 55 000 осіб. Клуб має право використовувати об'єкт у дні матчів, а також для перед- та післяматчевої підготовки.

Олимпийский стадион имени Луиса Компаниса
Олимпийский стадион имени Луиса Компаниса

Каталонці також зможуть регулярно використовувати стадіон для тренувань та інших спортивних заходів, у тому числі для потреб жіночої команди, яка цього сезону грала у чвертьфіналі та півфіналі Ліги чемпіонів на Камп Ноу.

Усі необхідні інвестиції будуть сплачені Барселоною. За оцінкою клубу, як визнав Лапорта, переїзд коштуватиме від 15 до 20 мільйонів євро.

"Барселона» гратиме на цьому стадіоні в сезоні-2023/24, поки ведуться роботи на стадіоні Еспай Барса (оновлений Камп Ноу), для якого міська рада нещодавно надала ліцензію. Ми вдячні місту за те, що воно так сильно допомогло нам у переговорах ".

Раніше стало відомо, що клуб із Мексики готує скаргу у ФІФА на форварда каталонців.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK