Лілль тисне на Ботмана, щоб той погодився перейти до Ньюкаслу

При цьому сам гравець хоче у Мілан.
2022 г., 23 червня, 09:58
Свен Ботман / Getty Images
Свен Ботман / Getty Images

Тяжке літо в плані трансферів виходить у Мілана. Поки що чинні чемпіони Італії нікого не придбали, а лише готуються до відходу кількох виконавців, таких як Алессіо Романьолі та Франк Кессьє.

Довгий час "росонері" вели продуктивні переговори з Ліллем щодо трансферу одразу двох гравців - центрбек Свен Ботман та хавбек Ренату Санчеш, здавалося, вже збирали валізи, щоб вирушити до Італії.

Читайте також: Чалханоглу: Склад Інтера набагато сильніший, ніж у Мілана

Але останніми тижнями переговори між двома клубами зупинилися, а на горизонті з'явилися інші покупці. Так Ньюкасл націлився на нідерландського захисника, пропонуючи за нього більше грошей, ніж італійці - 40 мільйонів євро + 5 мільйонів у вигляді бонусів.

Більш вигідна з фінансової точки зору пропозиція змушує "догів" застосовувати тактику тиску на гравця, щоб той погодився на цей перехід. Однак, за інформацією Home of Milan з посиланням на Джанлуку Ді Марціо, Ботман хоче тільки в Мілан, а тому "червоно-чорні" ще мають шанс отримати гравця.

Поки Ньюкасл намагається вкрасти у Мілана Ботмана, на Санчеша вже націлився ПСЖ, пропонуючи куди більше грошей, ніж італійський чемпіон.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK